Friday, February 3, 2023
HemF1"Nästa turné bör öppnas med Spice F1-bilar": Fansen reagerar när Christian Horner...

“Nästa turné bör öppnas med Spice F1-bilar”: Fansen reagerar när Christian Horner blåser bort frun Geri Halliwell med en “gladiator”-liknande upplevelse

Det är säkert att säga att 2022 kommer att gå till Red Bulls historia som ett speciellt år. Den österrikiska outfitens ansträngningar och envishet har äntligen gett resultat. Och eftersom det är lågsäsong kan hela laget ses slappa. Dessutom, nyligen, efter att ha fått erkännande för enastående resultat i föraren och konstruktörsmästerskapet, blåste lagledaren Christian Horner bort sin fru Geri Halliwell med en gladiatorliknande upplevelse.

I racingvärlden har Red Bull-teamet utan tvekan utmärkt sig. Britten har lett gruppen till fem konstruktörstitlar. Efter att han hade nått toppen av sin framgång träffade han Geri Halliwell, hans livs kärlek. Halliwell är en välkänd sångerska från England som tidigare var medlem i Spice Girls.

För att ge dig en snabb sammanfattning, eftersom Formel 1-teamen för närvarande umgås med familjemedlemmar, följde Christian Horner med sin fru till Red Bull-garaget för att ge henne en upplevelse som de flesta av oss skulle vilja ha någon gång i livet. Horner tvingade sin bättre hälft att sitta i 2022 års mästerskapsvinnande fordon. Sergio Perez bil sågs ha Geri Halliwell sittande i den. Hon såg direkt hur lågt F1-förare måste sitta för att tävla på banorna så fort hon satte sig i bilen.

Halliwell anmärkte, “Det här är hur lågt de gör det. Herregud, det här är helt otroligt. Borde vara så.”

När hon korrigerade sin sittande position sa Horner, “Lite lägre, älskling.”

Spänningen var synlig i hennes ansikte så fort hon frågade: “Vad är hastigheten?” På detta svarade Horner, “250 miles i timmen.” Detta var ett ögonblick av sanning för den före detta kryddflickan när hon blev chockad och citerade, “250 miles per hour. Du är en gladiator. Herregud.”

Bara några timmar har gått sedan videon lades upp, men tittarna har lagt märke till det ljuva ögonblicket och har lämnat humoristiska kommentarer under det.

Fansen översvämmade Instagram med kommentarer efter det ljuva ögonblicket i Red Bull-garaget

Hela situationen verkade vara underbar eftersom teamchefen tillfälligt glömde bort sin status och förvandlades till ett fan för att ta några bilder på sin fru. Hela incidenten lyste upp Instagram, och sedan dess har fansen inte slutat kommentera.

Nedan följer några av kommentarerna från inlägget.

“Är det för att Max inte låter dig sitta i hans?”

“Fröken Horner, var är din hjälm?”

“Ny pilot för red bull? haha.”

“Vi har haft en Spice-buss och taxibilar, nästa turné kanske borde öppna med Spice F1-bilar😂.”

“😍😍😍Vår nya F1 världsmästare.”

“Redo för hastigheten på din racingbana.”

“Bekräftad som en red bull 4:e förare?”

“Ny drivrutin för 2023.”

“Kanske @christianhorner ordnar ett test åt dig!”

“‘Cool runnings’ – det fick oss att tjuta 😆 Vilken strålande upplevelse ☺️”

“Kan inte fatta att det är första gången du sitter i en bil?!?!”

Som det ser ut kommer Red Bull att vara fast beslutna att leverera ännu en hejdundrande prestation nästa år, men tror du att det Milton Keynes-baserade laget kan hamna på efterkälken på grund av minskad vindtunneltid?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär