Friday, February 3, 2023
HemNBA"Nästa gång jag reser utanför Amerika I Won't Even Take a Piece...":...

“Nästa gång jag reser utanför Amerika I Won’t Even Take a Piece…”: Brittney Griners release drar konstiga reaktioner från skådespelaren

Den kontroversiella WNBA-stjärnan Brittney Griner har äntligen släppts av Ryssland. Hon häktades i februari och har suttit i fängelse sedan dess. Efter hennes frigivning har framstående personligheter över hela världen uttryckt sin åsikt.

Skådespelaren och komikern Michael Blackson hade en ganska intressant reaktion. Han la upp en selfie med basketstjärnan på Twitter och skämtade om att han inte ens skulle ta med sig en godisbit till ett främmande land efter Griner-fiaskot.

Skådespelare och komiker kommenterar Brittney Griners release

Brittney Griner-fans kan äntligen andas ut. Hon greps i februari och dömdes till nio års fängelse. För att göra hennes straff desto svårare placerades hon i en av de mest fruktade straffkolonierna i världen.

Tack och lov slipper hon tillbringa nio tuffa år i straffkolonin IK-2. Tjänstemän har kommit överens om ett fångbytesavtal som kommer att skicka Griner tillbaka till USA.

Med olika kändisar runt om i världen som pratade om Griner, kom även komikern och skådespelaren Michael Blackson med på Phoenix Mercurys superstjärna.

Han skrev under en selfie med Griner, “Nästa gång jag reser utanför Amerika kommer jag inte ens ta en godisbit på grund av all diabetes de stoppar i sig kan vara olaglig i andra länder.”

Välkommen hem @brittneygriner. Nästa gång jag reser utanför Amerika kommer jag inte ens ta en godisbit på grund av all diabetes som de lägger i det kan vara olagligt i andra länder. Om jag blir arresterad måste Amerika hitta någon falsk afrikansk Gucci-återförsäljare att byta mig mot pic.twitter.com/k8PVwXcyIu

— Michael Blackson (@MichaelBlackson) 8 december 2022

Intressant nog hade Blackson skämtat om Griner för några månader sedan. Detta togs inte väl av fansen som förlöjligade Blackson för att han skämtade om den känsliga situationen. Han svarade sedan med att säga att han inte skulle ändra sättet han skämtar på.

Hur reagerade NBA-världen på Griners frisläppande?

Sportvärlden och basketvärlden, i synnerhet, var mycket stödjande av Brittney Griner under denna känsliga situation. Efter hennes frigivning uttryckte stjärnor som Stephen Curry, Kyrie Irving och Carmelo Anthony sin lycka.

“Vi är glada att hon är hemma, vi är glada att hon återförenats med sin familj”, sa den fyrfaldige NBA-mästaren Curry. Irving pratade om Griners “sanna krigaranda” medan Phoenix Suns huvudtränare pratade om hur hennes frigivning “satte ett leende på allas läppar”.

Vad är dina tankar om Brittney Griners release? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär