Sunday, February 25, 2024
HemBull Riding"Nästa barn": Efter en framgångsrik Rodeo-säsong diskuterar Sage Kimzey och frun framtidsplaner

“Nästa barn”: Efter en framgångsrik Rodeo-säsong diskuterar Sage Kimzey och frun framtidsplaner

Sage Kimzey har ett avundsvärt rekord i sporten tjurridning. Hans framgångar är inte begränsade till vad han drar ut från sin sittplats på många en tjur. Kimzey hade en fantastisk säsong 2023 och vann San Angelo Xtreme Bulls, 45:e George Paul Memorial Xtreme Bull Riding och Rodeo of the Ozarks.

Amerikas favoritvideo idag

Sage Kimzey och hans fru Alexis välkomnade sin förstfödde, son Steele, i januari 2022. Steele Kimzey kom in i världen på fyra pund och 11 uns via ett kejsarsnitt, enligt Cowgirl Magazine. Paret erkände, i en intervju med Teton Ridge, att det kommer att bli ytterligare tillskott till deras familj snart nog.

Sage Kimzey avslöjar hemligheten till inga utblåsningar

Teton Ridge och Sage Kimzey delade båda samma rulle som visade upp en del av den intervjun. Bildtexten intill rullen gick sålunda: “Glöm tjurarna**t. Vi pratar bebisar och s**t.” På den rullen bekräftade Alexis Kimzey att paret inte hade några utblåsningar, men tillade att saker och ting mycket väl skulle kunna bli annorlunda med ankomsten av deras nästa barn. Hennes man instämde och sa: “Knacka på veden, just nu, för du vet att det kommer.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Teton Ridge (@tetonridge)

Sage Kimzey hade mer att tillägga. Han avslöjade husreglerna som säkerställde att det inte fanns några utblåsningar, med hänvisning till hans frus hållning att han byter minst en blöja om dagen. Kimzey sa, “Hon är som, ja, du måste byta minst en blöja om dagen. Det är regeln. Och hon ger mig alltid den värsta. Varje gång. Varje gång.” Alexis Kimzey är kompromisslös på den fronten, som hon erkände på den rullen.

Debut i Unleash the Beast och tjänar en speciell shout-out

Man kan säkert säga att Sage Kimzey har haft ett händelserikt år. Han gjorde sin debut i Unleash the Beast-serien och även om han inte vann fick han ett speciellt omnämnande för sin prestation. Kimzey kan dock inte ta en paus från sina blöjuppgifter. Alexis Kimzey är säker på det. Hon sa, “Min grej är som, hej, älskling, du har jobbat hela dagen. Så du har precis blivit av med en tjur? Innan du duschar, rengör bara den här blöjan.”

Tjurridningsmästaren Sage Kimzey får applåder från det styrande organet inför officiellt tillkännagivande av vinnare

Det återstår att se vad som händer härnäst för den sjufaldiga världsmästaren. Sage Kimzey vill vara den bästa personen såväl som den bästa bullryttaren i kretsen. Han är engagerad i att briljera på och utanför arenan.

RELATED ARTICLES

Mest populär