Wednesday, February 28, 2024
HemBarcelonaNästa Barcelona-tränare: Joan Laporta kallar Frank Rijkaard att återvända som Xavis ersättare

Nästa Barcelona-tränare: Joan Laporta kallar Frank Rijkaard att återvända som Xavis ersättare

Det verkar Barcelona är redo att gräva djupt för att hitta sin nästa huvudtränare. Efter att Xavi meddelade att han lämnar klubben till sommaren, har den katalanska sidan varit på jakt efter sin nästa tränare. Enligt rapporter, Barcelonas president John Laporta har närmat sig tidigare huvudtränaren Frank Rijkaard för att återvända till Camp Nou. Rijkaard var Barcelonas huvudtränare från 2002 till 2008.

Under tiden har Xavi fortsatt att tala om sina skäl att lämna klubben. Spanjoren har kritiserat supportrarna för deras ständiga kritik trots resultat. Men trots allt har Xavi inte uteslutit en återkomst till klubben och hävdar att han alltid kommer att ha en plats för klubben i sitt hjärta.

Laporta kontaktar Frank Rijkaard om huvudtränarrollen

Enligt rapporter från spanska medier Marca har Barcelonas president Joan Laporta tagit kontakt med ex-huvudtränaren Frank Rijkaard och uppmanat honom att ta över managerposten efter Xavis avgång i juni.

Joan Laporta har ringt Frank Rijkaard för att be honom att ersätta Xavi.

— @marca pic.twitter.com/dMcpwxrN90

— Barça Universal (@BarcaUniversal) 31 januari 2024

Läs mer på EssentiallySports…

Inlägget Nästa Barcelona Manager: Joan Laporta kallar Frank Rijkaard att återvända som Xavis ersättare dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär