Tuesday, February 27, 2024
HemCarson HocevarNASCAR-uppdatering: Zane Smith spekulerade i att återvända till lastbilsserien med Bill McAnally...

NASCAR-uppdatering: Zane Smith spekulerade i att återvända till lastbilsserien med Bill McAnally Racing; Fans väntar på ett nära förestående meddelande

Den 24-åriga sensationen Zane Smith gör ett stort hopp till NASCARs elitdivision när han tar upp rollen som heltidsförare av #71-bilen på Chevy-lägret i Spire Motorsports. 2022 års NASCAR Camping World Truck Series-mästare är hyllad för att fängsla fandomen med sitt racerhantverk när han piloter #71 Chevy för Spire Motorsports i en allians med Trackhouse Racing.

När samhället förbereder sig för en episk säsongsöppnare i LA, kanske Smith faktiskt förbereder sig för något annat. Nyfiken? Tja, föraren har setts på Bill McNally Racing, och antagligen retar fandomen om en ny koppling till Truck Series-teamet när fansen spekulerar i en storslagen återkomst av den unga pistolen till divisionen.

Zane Smith retar en möjlig storslagen återkomst till Truck Series när “X” uppdaterar spekulationer från fans

“Så exalterad över att komma igång med det här året och vara en del av den här gruppen,” sa Smith efter att han berättat om sin glädje över att vara med på Chevy-lägret på Spire Motorsports. I september förra året säkrade teamet en enorm affär och tog sig in i Truck Series-sensationen till deras stall som dess förare för #71-bilen, och utökade sin verksamhet till en trebilsoperation med veteranen Corey LaJoie fortsätter i nummer 7-bilen. och Carson Hocevar tar över nr 77 från Ty Dillon.

Upprymd och peppad över att börja sin rookiesäsong i NASCAR:s högsta division, sade Smith, “Jag menar, det du namngav var bara förarna som vi har under byggnaden, men personalen som Spire har skaffat är fenomenal. Det är fantastiska människor som får dessa racerbilar att gå fort, um ledarskapet bakom det här laget är enastående. Och det är bara fantastiskt att vara en del av.”

Kul att ha dig i huset, @ZaneSmith. pic.twitter.com/7Fa9IgAIO3

— Bill McAnally Racing (@BMR_NASCAR) 2 februari 2024

Medan förarens hopp upp till Cup-serien i stort sett förväntades av NASCAR-experter, vad de inte kunde förutse var förarens nästa drag. Nyligen skapade han rubrikerna genom att reta fansen om en möjlig återkomst av Truck Series. När vi kom till sakens kärna sågs Smith på Bill McNally Racing tillsammans med teamtjänstemän, och delade aktivt med sig av sina tankar.

Teamet delade till och med en bild av detsamma med texten “Bra att ha dig i huset, @ZaneSmith.” Bara några timmar efter att teamet delade tweeten från sina nya partners, familjemedlemmar och vänner, delade de uppdateringen om Smiths promenad till Chevy-lägret. Men betyder detta något väsentligt? Förmodligen! Men än så länge har vi fortfarande ingen bekräftelse om förarens framtid eller lagets planerade planer för 2024 med föraren.

Workforce ansluter till Smith som associerad sponsor i sin rookie Cup-säsong

“Detta är fantastiska nyheter”, sa föraren enligt ayski.com och reflekterade över sitt nya sponsring när han rustar för säsongsöppningen i Los Angeles. Baserat på fakta tillade han vidare: “För att ha framgång i den här sporten är företagets stöd lika viktigt som ett bra pit-team och vi känner att vi hittade detta med Workforce. Jag kunde träffa dem den här veckan och alla ser fram emot 2024.”

Smith kommer att ha Workforce som sin sponsor efter att föraren och företaget ingått ett flerårigt avtal med tonvikt på att utöka Workforces varumärkesidentitet i Stock Car Racing-världen. Även om det är ett gyllene tillfälle för föraren att visa upp sina färdigheter, kommer Workforce att ha fördelarna av att använda sina tjänster till företag som är involverade i sporten och en ökad marknadsföringsstrategi från företag till företag inom motorsporter.

LÄS MER: “They Will Have Rain Tyres”: Stort slag för NASCAR när sammandrabbningen på Colosseum får en brutal väderuppdatering

Smith som äger nio Cup Series-starter inklusive och en anständig 13:e plats i Daytona 500 2023 och en 10:e plats i Coca-Cola 600 i maj ser ut att behålla sin rookiestatus och kommer att bli en av favoriterna för 2024 rookiepris.

Posten NASCAR-uppdatering: Zane Smith spekulerade i att göra lastbilsserien tillbaka med Bill McAnally Racing; Fans Await Imminent Announcement dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär