Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARNASCAR Paint Scheme-uppdateringar för säsongen 2024

NASCAR Paint Scheme-uppdateringar för säsongen 2024

När vi går in i säsongen 2024 har de flesta team och förare avslöjat sina nya färger. Och medan de flesta har träffat sin prägel hos samhället, är några kontroversiella färger värda att kolla in. Från Ross Chastains Moose Livery som retar upp Twitter-communityt till William Byrons Axalta och Raptor Liveries som väckte en “fusk”-debatt, det har varit mycket mer en dum säsong med färgerna vi kommer att se på banan än förarna själva!

Amerikas favoritvideo idag

Låt oss ta en titt på några av de största förändringarna i cupserien för den nya säsongen och även bedöma om färgerna har passat bra hos NASCAR-gemenskapen eller om de har varit föremål för nya skämt som dykt upp under lågsäsongen.

Ross Chastain

När han började med Melon Man själv, noterades inga större förändringar på hans 2024 Moose Fraternity-bil, som kommer att köra ett liknande rött och svart färgschema som de tidigare säsongerna. Men det som fick NASCAR-communityt att gå sönder var en uppenbarelse av Vince Brent, som verkade ha en smygtitt på Chastains Busch Light-färgschema som var ögongodis.

Josh Berry

Josh Berrys partnerskap med Sunny D för flera lopp, inklusive Clash at the Colosseum och Daytona 500, gav fansen en vacker orange, gul och blå färg som verkade lika uppfriskande som själva märkets erbjudanden för att hålla saker intressanta. Sunny D flyttar från JTG Daugherty och hoppas att deras snålhet med Berry kommer att resultera i ett nyfunnet förhållande som varar i många år framöver.

Kyle Larson

Bland de mest intressanta utsikterna för 2024 är Kyle Larson, och detsamma går över till de färgscheman som Hendrick Motorsports-föraren är tänkt att köra för den kommande säsongen.

När Larson försöker The Double kommer han att rocka klassiska McLaren-orange och HMS-blått på både sin Arrow Mclaren Challenger för Indianapolis 500 och Coca-Cola 600 Cup-bilen. Ett annat intressant upplägg för Larson är Valvoline-samarbetet.

Kyle Busch

När det tillkännagavs att Luxco, en stor spritproducent som äger varumärken som Everclear, skulle samarbeta med Kyle Busch och Richard Childress Racing som deras officiella bourbon under de kommande två säsongerna, var fansen extatiska över att se färgen. Och när färgschemat äntligen avslöjades, är det säkert att säga att det inte gjorde någon besviken!

Bland andra stora färgscheman för Busch kommer också att vara Global Industries Liberty på #8 Camaro, som har en vacker röd och blå amerikansk design. Märket kommer också att synas på #21 Richard Childress Racing Challenger som körs av Austin Hill i Xfinity Series.

Jaga Elliott

NAPA:s återkomst till Chase Elliotts #9 Camaro för 2024 fick blandade reaktioner från samhället, där de flesta till synes ogillade det blå och gula färgschemat. En förändring över de äldre blåvita. Fansen missade omedelbart den gamla färgen framför den nya, övervägande blå.

Kelly Blue Book kommer också att sponsra Elliott 2024 med en ganska slående babyblå färg som kommer att köras av HMS-föraren i Phoenix den 10 mars och Talladega den 6 oktober. Men frukta inte! Fans som föraktar de blå färgerna bjöds på en förtjusande återkomst av ett rött färgschema efter att Llumar avslöjat sin utmanare för Elliott.

Chris Buescher

Bueschers färgschema från 2024 med Fastenal blev en omedelbar hit bland samhället efter att ha avslöjats att ha fått en svart behandling för stötfångarna och krom på numren på den nya Darkhorse Mustang, vilket till och med imponerade på RFKs delägare, Brad Keselowski.

William Byron

Bland de mest intressanta färgscheman som kommer att tillkännages, blev William Byrons färg med Axalta Racing och Raptor föremål för tung diskussion på grund av svarta fläckar på bilen som förmodligen användes för att lura NASCARs 3D-skanningssystem.

Axalta-livrén hade ett vitt färgschema med klassiska röda lågor, medan Raptor-schemat var mer i linje med djungeln, med en övervägande grön bas och svarta mönster som inte riktigt passade bra med fans. Byron kommer också att köra ett marinblått och vitt Valvoline-liveri 2024, vilket avslöjades ganska hysteriskt av ett pressgjutet tillkännagivande.

Alex Bowman

En av de mest iögonfallande färgerna för 2024 måste vara Bowmans färgschema med långvarig sponsor Ally. Den lila och rosa färg som vi alla har kommit att älska har höjts ett snäpp, med en mer intrikat designad front och en mer detaljerad finish på hela designen.

Carson Hocevar

Spire Motorsports tillkännagivande om Michigan-baserade Zeigler Auto Groups sponsringsengagemang för en annan Michigan-infödd, Carson Hocevar, avslutade listan över de mest framträdande färgscheman som vi känner till hittills och som kommer att pryda banan under de kommande veckorna. . Varumärket är redo att dyka upp i ett hotfullt svart och gult färgschema på Hocevars Camarao ZL1 under 9 lopp 2024!

Av alla intressanta förändringar vi har tittat på hittills, vilken sticker ut mest, och vilken skulle du önska att aldrig skulle se dagens ljus?

RELATED ARTICLES

Mest populär