Wednesday, February 21, 2024
HemNASCARNASCAR News: Fans kan delta i Clash på Colosseum och se träning...

NASCAR News: Fans kan delta i Clash på Colosseum och se träning gratis – så här

NASCAR har tillgripit välvilja. I det senaste tillkännagivandet sa senior vicepresident Ben Kennedy att NASCAR kommer att öppna portarna för fansen att bevittna heaten, träningen och kvalificeringsloppen för Busch Light Clash. Man kan undra vad som är så annorlunda den här gången. Tja, det är det faktum att NASCAR kommer att tillåta fans att titta på dessa lopp för totalt noll dollar.

Efter uppföljningen av tillkännagivandet delade Kennedy också informationen om dessa biljetters tillgänglighet med samhället. Efter att ha publicerat ytterligare instruktioner på Twitter, välkomnade senior VP NASCAR-fans från hela landet till den inofficiella säsongsöppningen för 2024.

Kom och bevittna Busch Light Clash på Colosseums bandag!

För 2024 hade NASCAR fattat ett beslut som inte passade bra hos många fans och som naturligtvis skapade en del uppståndelse i samhället. Som Shane Walters från Racing News beskrev det, “För 2024 kommer Busch Light Clash att delas upp i en tvådagars show. Lördagen den 3 februari arrangeras träning/kval samt heatrace. Det ena LCQ-loppet såväl som featurerace kommer att äga rum söndagen den 4 februari. Nu, i och med att den är uppdelad i en tvådagarsshow, kommer fans på stadion bara att få titta på LCQ och inslag. Byggnaden kommer inte att vara öppen för allmänheten under lördagens del av showen.”

Men det verkar, för att lugna situationen, gick NASCAR tillbaka på sitt beslut och slutade med att göra tre lopp innan huvudevenemanget gratis att se. Ben Kennedy gjorde den otroliga nyheten officiell från hans sida, twittrade, “Vi kan bekräfta att vi öppnar lördag gratis för fans på Colosseum. Portarna öppnar klockan 10 från södra sidan av stadion. Vi öppnar Gate 1. Vi ses där!”

Vi kan bekräfta att vi öppnar lördag gratis för fans på Colosseum. Portarna öppnar kl. 10 från södra sidan av stadion. Vi öppnar Gate 1. Vi ses där!

— Ben Kennedy (@BenKennedy33) 19 januari 2024

Detta är ett utmärkt tillfälle för NASCAR-fans att se sina favoritförare testa vattnet i Los Angeles. Eftersom Busch Light Clash också råkar vara den inofficiella säsongsöppningen, bör fans också förvänta sig att se sina hjältar bära sina nya sponsorers färger.

NASCAR-lag har förberett sina sponsorer för 2024

Lågsäsongen går snart mot sitt slut. Med den har lag skyndat sig att tillkännage sina sponsorer också. I de senaste händelserna, Trackhouse Racing, Richard Childress Racing, och Stewart-Haas Racing är bland några framstående namn som tecknar sponsoravtal. Justin Marks’ Trackhouse Racing har lagt till Quaker State och Wendy’s till sin arsenal denna vecka, utöver säsongsinledningens titelpartner Anheuser-Busch.

Richard Childress Racing, å andra sidan, har fått stöd av pålitliga partners som Cheddar’s Kitchen och Lucas Oil. Kyle Buschs närvaro i teamet har varit en lukrativ plats för sponsrande företag. RCR har även tagit in Zone, sin senaste partner, tillsammans med Rebel Bourbon och Global Industrial.

SHR:s sökande efter Josh Berrys primära sponsor slutade med ett avtal med Harrison’s. Ytterligare meddelanden kommer ganska snart från Tony Stewart-ägt lag när Clash kommer närmare. Legacy Motor Club har också stuckit ut på sponsormarknaden genom att byta till Toyota. Carvana är det senaste företaget att tillföra värde till laget, sponsring Jimmie Johnson på Daytona 500, Coca Cola 600och Brickyard 400.

Läs mer: Motreaktion från fans tvingar NASCAR att ändra sin hållning för Busch Light Clash

Med nya sponsorer kom nya färgscheman, vilket är något som NASCAR-gemenskapen älskar. När NASCAR ser spänningen byggas upp bland fansen har NASCAR tagit rätt tillvägagångssätt för att blidka dem med gratis inträde till tävlingsdagen den 3 februari.

Inlägget NASCAR News: Fans Can Enter Clash at the Colosseum and See Practice for Free – Here’s How dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär