Monday, February 26, 2024
HemNASCARNASCAR News: Dale Earnhardt Jr's JR Motorsports lägger till rekordstora 26 varumärken...

NASCAR News: Dale Earnhardt Jr’s JR Motorsports lägger till rekordstora 26 varumärken till Xfinity Stars sponsorresplan

När NASCAR-säsongen 2024 är precis runt hörnet, drar lagen in fler och fler sponsorer för varje dag. Richard Childress Racing och Kyle Busch har varit på en värvningsresa och tagit in flera partners under de senaste veckorna. Nyligen tog John Hunter Nemechek och Legacy Motor Club in flera partners i ett slag. Men kanske teamet som har gjort jobbet bättre än någon annan på senare tid är det som ägs av Dale Earnhardt Jr.

Junior är delägare i det mycket framgångsrika NASCAR Xfinity Series-teamet, JR Motorsports. Det tillkännagavs nyligen att de trefaldiga mästarna i Xfinity Series har förvärvat partnerskapsavtal med hela 26 varumärken för Brandon Jones #9-team inför starten av 2024 års Xfinity Series-kampanj.

Vad var katalysatorn bakom att Dale Earnhardt Jr fick 26 sponsorer?

Katalysatorn i denna enorma affär var ingen mindre än Menards. Företaget har haft en långvarig relation med Dale Earnhardt Jr och det förhållandet har gett utdelning, särskilt för Brandon Jones. Bland de 26 företag som undertecknats av teamet finns Scotts Lawn and Garden Products, Criterion Appliances, Cheez-It-snacks och Char Broil-grillar.

På tal om affären talade Menards talesperson Jeff Abbott mycket om företagets motorsportprogram som aldrig misslyckas med att attrahera de bästa sponsorerna. Menards-namnet har verkligen blivit synonymt med amerikansk motorsport under de senaste åren. Om man tänker efter är det inte konstigt att de kunde få till något sådant här.

“Motorsportprogrammet på Menards har alltid varit mycket populärt bland våra partners och vi är glada över att ha 26 olika företag som väljer att vara en del av den kommande säsongen med Brandon Jones, JR Motorsports och NASCAR Xfinity Series,” sa Abbott, som enligt JRM:s officiella webbplats. “Vi kommer att sträva efter att fortsätta att leverera vinnande värde för våra kunder i samarbete med våra racingpartners,” tillade tjänstemannen vidare.

Menards primärval är satt till 2024, med 26 partners.

https://t.co/t5Lhx6avOk

— JR Motorsports (@JRMotorsports) 22 januari 2024

Menards har introducerat 5 nya partners för 2024 års Xfinity-sponsorprogram – Franklin-Little Giant-pumpar, Spectracide gräsmatta- och trädgårdsprodukter, BestAir-filter, SunnyD-drycker och Dawn Dish-tvål. Även om det inte har bekräftats under vilka lopp alla partners kommer att finnas på bilen, avslöjades planerna för några på JR Motorsports webbplats.

Läs mer – NASCAR News: Åsidosatt av hjärntumör, förre cupseriestjärnan Matt Tifft retar Racing Comeback med kryptiskt meddelande

Hur kommer JR Motorsports att presentera så många märken under en enda säsong?

Enligt den officiella teamreleasen är Atlas Roofing, Jeld-Wen Windows, Nibco Plumbing och Pelonis luftkonditionerings- och avfuktare de märken som kommer att finnas med på Brandon Jones #9-bil vid mer än ett tillfälle under säsongen 2024 i Xfinity Series. Problemet med att ha så många sponsorer är att presentera varenda en av dem under säsongen. Därför kommer det definitivt att bli intressant att se hur teamet tar sig an detta dilemma.

2024 Xfinity Series börjar den 17 februari på Daytona International Speedway. JR Motorsports-teamet kommer att försöka få en bra start efter att ha missat titeln förra året. Varumärket som kommer att presenteras i säsongsöppningen på #9 är Proctor & Gambles varumärkeskollektion Swiffer av innovativa rengöringsprodukter.

Det kommer att vara mycket press på Brandon Jones att göra bra ifrån sig varje tävlingshelg för att hålla sponsorerna nöjda. Hur kommer JRM-föraren hantera det hela? Låt oss veta dina tankar!

Inlägget NASCAR News: Dale Earnhardt Jr’s JR Motorsports lägger till rekordstora 26 varumärken till Xfinity Stars sponsorresplan dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär