Saturday, December 9, 2023
HemNASCARNASCAR National Series Award Ceremony – Var, när och hur man tittar...

NASCAR National Series Award Ceremony – Var, när och hur man tittar på den

NASCAR National Awards-ceremonin är ett galaevenemang som härrör från dess rötter i själva kärnan av motorsportens historia. Sedan starten 1950 har NASCAR hållit separata evenemang för alla tre av sina racingserier i toppskiktet, fram till 2021. Under åren har detta speciella evenemang haft en speciell position i fansens hjärtan, och även denna gång, det är inget annorlunda.

Trots att det är ett extremt eftertraktat evenemang har NASCAR Awards Banquet haft sin del av kontroverser. Och i år gick kontroverserna bara upp ett snäpp när NASCAR meddelade att de skulle följa en “no-food policy”. Som ett NASCAR-fan skulle man säkert undra var och hur man kan se denna ceremoni. Oroa dig inte, vi har dig täckt.

NASCAR Awards ceremoni; så här kan fansen se det

NASCAR är redo att fira sitt 75-årsjubileum med prisceremonin för Cup Series, Xfinity Series och Craftsman Truck Series som återvänder till Nashville torsdagen den 30 november. 2023 Awards kommer formellt att hedra mästarna i de tre nationella serierna i Music City Center i Nashville.

För första gången kommer NASCAR också att känna igen mästarna från NASCAR Advance Auto Parts Weekly Series, NASCAR Whelen Modified Tour, ARCA Menards Series, ARCA Menards Series East, ARCA Menards Series West och NASCAR International Series tisdagen den 28 november.

Pete Jung, Chief Marketing Officer på NASCAR, sa: “När vi fortsätter att fira vårt diamantjubileum finns det ingen annan plats vi hellre skulle återvända för att fira årets slut än Music City. Vi är extatiska över att ta tillbaka Champion’s Week till Nashville för ett fjärde år. Energin i den här staden går aldrig obemärkt förbi och fansens engagemang för vår sport misslyckas aldrig.”

Dessutom kommer NASCAR också att vara värd för två nya evenemang den 29 november: NASCAR House och NASCAR Champion Car Parade. NASCAR House kommer att släppa loss på 5th och Broadway från 11:00 till 17:00 CT, medan NASCAR Champion Car Parade kommer att ta till Broadways gata från 14:30 till 15:30 CT.

Hur som helst, “no-food”-policyn är inte det enda som är kontroversiellt med prisceremonin i år. Det verkar som att allt NASCAR gör, fansen har att säga till om.

Fansen kritiserar brutalt NASCAR för att de ignorerar deras gemensamma intresse

Att inte kunna se en träning eller ett kval var bara ett främmande koncept för fansen förrän för några år sedan. Länge borta är de tider då de äldre fansen såg loppen utvecklas live på tv. Under flera år sändes Daytona 500 på ABC:s Wide World of Sports, det var också bara starten och slutet på loppet.

Spola framåt till 2023, NASCAR Awards-ceremonin kan ses på NBC Sports app. Dessutom kommer den att sändas på Peacock, för premiumprenumeranter. Därför kommer man inte att kunna se det om de inte betalar $59,99 per år. Och detta gjorde fandomen rasande.

Någon sa: “Jag förstår bara inte varför vi inte kan få en liveversion av mästerskapsbanketten.”

“Ja kom ihåg för flera år sedan, man kunde se det på vanlig nationell TV. Inte längre. Betala lön betala” tillade en annan.

En uppgiven anhängare av NASCAR kommenterade, “Om det är på Peacock, varför i hela friden kan vi inte få det live? Inte som att de har några kanalkonflikter ”

Någon slog NASCARs president Steve Phelps med sarkasm och skrev: “En annan anledning till att sporten tappar tittare på påfågeln… riktigt smart @stevephelps fortsätt med det fantastiska arbetet”

“Ännu ett exempel på att NASCAR ignorerar den vanliga fläkten som inte har eller inte har råd med de extra $ streamingtjänsterna. #NASCAR tack för ingenting”, tillade en annan.

För en motorsportsentusiast kan det vara frustrerande att inte kunna se sitt favoritevenemang live på TV. På den lappen skrev någon: “Gör det bara till ett privat evenemang och visa inte ens allmänheten vid det här laget, eller har det bara inte.”

NASCAR-gemenskapen i chock när racingfanatikern avslöjar Cup-seriens nedslående milstolpe

RELATED ARTICLES

Mest populär