Wednesday, December 6, 2023
HemNewsNASCAR-legenden Bobby Allison, Dale Earnhardt Jrs syster och Kyle Petty bland andra...

NASCAR-legenden Bobby Allison, Dale Earnhardt Jrs syster och Kyle Petty bland andra går samman för känslig sak

Samhällsproblem plågar vår vardag. Ena stunden kan det vara med någon annan, och i nästa kan det gå åt helvete hemma. Nyligen beslutade före detta NASCAR-förare och nu veteraner inom sporten att slå sig samman för en ädel sak. För att hjälpa till att samla in pengar till ett program utformat för att förhindra övergrepp mot barn. Veteraner som Kyle Petty, Bobby Allison och Dale Earnhardt Jrs syster, bland flera andra kända personligheter, skulle pryda evenemanget med sin närvaro.

Flera tidigare NASCAR-förare och personer med anknytning till sporten skulle delta i ett evenemang som heter Stocks for Tots. Under hela evenemanget kommer de alla att skriva autografer för att samla in pengar till sin gemensamma sak. Evenemanget kommer att äga rum från 18:30 till 20:30 den 6 december på Charles Mack Citizen Center, 215 N. Main St. i centrala Mooresville.

Organisationen har tydligen samlat in mer än en miljon dollar. Detta för att hjälpa till att finansiera över 60 000 julleksaker som ska skickas till barn i nöd. Denna händelse började enligt uppgift först runt år 1989 och har varit aktiv sedan dess. Välgörenhetsorganisationens primära mål är att arbeta för att stoppa övergrepp mot barn.

Inför det kommande evenemanget har arrangörerna också lyft fram vikten av att bära pinwheels. Symbolen är tydligen förknippad med en nationell symbol för förebyggande av övergrepp mot barn. Don Miller sa: “När du ser en av dessa vid vägkanten eller i en trädgård, måste du komma ihåg att var och en av dessa hjul representerar ett barn som har förlorat sitt liv. Det här är något som måste stoppas.”

“Vi vill inte se några pinwheels,” förklarade Dodson. “Det är därför vi gör det här.”

Den tidigare NASCAR-lagägaren bakom organisationen

Don Miller, som är den tidigare presidenten i Penske Racing, och hans vän Bob Ebert, hittade aktier för Tots.

Duon var ansvarig för att grunda North Carolina Auto Racing Hall of Fame i Moorseville, North Carolina. Ända sedan dess har det blivit en årlig tradition att vara värd för välgörenhetsevenemanget från den Moorseville-baserade helt frivilliga organisationen. Tidigare via ett videoinlägg på Facebook nämnde Miller, “Det börjar bli dags för jul”, Stocks for Tots “samlar in mycket pengar till de misshandlade barnen i Carolinas.”

Detta är ett exceptionellt evenemang, organiserat av människor som är associerade med sporten vi alla älskar. Det hjälper också till att ge tillbaka till det samhälle vi alla lever i.

RELATED ARTICLES

Mest populär