Monday, February 26, 2024
HemDenny HamlinNASCAR Insiders bästa vän, som lider av huvud- och nackcancer, sätter GoFundMe-mål...

NASCAR Insiders bästa vän, som lider av huvud- och nackcancer, sätter GoFundMe-mål på 50 000 $ för hennes tillfrisknande

I början av januari spreds ryktet om att den rutinerade NASCAR-journalisten Holly Cain stod inför ännu ett tufft lopp mot cancer. Holly, ever the fighter, delade öppet med sig av sina operationsplaner för den 8 januari 2024. Stödet från NASCAR-familjen och media var en syn att se, med hennes sociala medier som lyser upp med uppmuntrande ord, lyckönskningar för hennes operation , och stöd för hennes kommande kemo- och strålningsstrider.

Det ser dock ut som att Holly skulle kunna använda mer än bara uppmuntrande ord vid denna kurva på vägen. Doug Rice tog till Twitter och uppmanade folk att hjälpa till och vara en del av hennes supportteam på denna utmanande resa.

Doug Rices uppmaning till NASCAR-gemenskapen att stödja Holly Cain i hennes kamp mot cancer

Holly Cain, ett populärt ansikte i NASCAR-världen, har aldrig hållit sig ifrån att dela med sig av sin kamp mot bröstcancer sedan juli 2014. Utöver hennes kamp har hon tagits till offentliga plattformar, förespråkat cancerforskning och delat sin historia för att inspirera andra. Hennes engagemang för motorsportsjournalistik förblir orubbad, och hon fick till och med NMPA:s Spirit Award 2015 för hennes okuvliga anda. Som den första kvinnliga solomottagaren av det prestigefyllda Russo Award, är Cains bidrag till motorsportjournalistiken oöverträffade. Ändå befinner hon sig idag i behov av just den gemenskap hon har tjänat.

Doug Rices uppriktiga vädjan på sociala medier uppmanar familjen NASCAR att samla sig bakom Cain när hon står inför ännu en skrämmande omgång av cancer. Hans meddelande lyder: “Du vet att @_HollyCain har varit en långvarig stöttepelare i racingmediavärlden. Hon är också en stor vän till så många och respekterad av alla som känner henne. Hon kämpar mot cancer igen och skulle kunna använda vår hjälp, snälla överväg att donera till hego-fondens sida.”

I ett blogginlägg som åtföljde hans tweet, delade Rice: “Holly är inte en som ber om hjälp på något sätt, och de flesta av hennes vänner är omedvetna om hur allvarligt hennes medicinska tillstånd har blivit. Så jag går in med det nådiga stödet från National Motorsports Press Association för att skapa denna möjlighet för andra att hjälpa till. (…) Hon kommer snart att få slut på de ekonomiska resurserna hon behöver för att föra denna kamp, ​​med en oändlig ström av nya räkningar som kommer. Precis som förra gången har utmaningen hur hon ska betala nästa räkning blivit ett dagligt bekymmer för henne. Motorsportsäsongen 2024 börjar snart och det kommer att bli utmanande för Holly i början av sporten som har varit hennes livsnerve i decennier.”

Rice står vid rodret för denna insamlingskampanj och sätter ett initialt mål på $50 000, även om verkligheten är att hennes utgifter snart kommer att överträffa den siffran.

Du vet att @_HollyCain länge har varit stöttepelaren i racingmediavärlden. Hon är också en stor vän till så många och respekterad av alla som känner henne. Hon kämpar mot cancer igen och skulle kunna använda vår hjälp, överväg att donera till hennes go-fondsida. https://t.co/opUHXQFZBB

— Doug Rice (@Riceman61) 30 januari 2024

I detta ögonblick har NASCAR-gemenskapen en chans att ge tillbaka till en av sina egna, för att stödja Holly Cain i hennes tid av nöd, för att säkerställa att hon kan fokusera på sin hälsa utan den extra vikten av ekonomiska påfrestningar.

NASCAR-reporterns andra kamp mot cancer

Förra årets slutspelsår började på en dyster ton med nyheten om Martin Truex Jrs ex-flickvän som gick bort efter en lång kamp mot cancer, en kamp hon trodde att hon hade vunnit tills den kom tillbaka med revansch. Holly Cain avslöjade igen att hon befinner sig i en liknande båt. Hon delade nyligen en uppdatering på Twitter och förklarade det enkelt: “Så. … imorgon ska jag göra en canceroperation med daglig cellgift och strålning att följa under de kommande veckorna. Jag är hjärtbruten men resolut. Jag kommer att göra mitt bästa för att förbli hoppfull och modig och kämpa mot detta igen – och planerar att jobba så gott jag kan. Böner och goda vibbar uppskattas. Fred! ”

Redan 2019 var Cain uppmärksam på sin cancerkamp i steg 3 och testade positivt för HER2. Hennes första skärmytsling 2014–15 var ingen promenad i parken: hon genomgick en dubbel mastektomi i sin första dans med operation, följt av en hysterektomi. Efterdyningarna såg att hon stod inför en obeveklig två månader lång sträcka av daglig strålning.

Så. … imorgon ska jag göra en canceroperation med daglig cellgift och strålning att följa under de kommande veckorna. Jag är hjärtbruten men resolut. Jag kommer att göra mitt bästa för att förbli hoppfull och modig och kämpa mot detta igen – och planerar att jobba så gott jag kan. Böner och goda vibbar uppskattas. Fred!

— Holly Cain (@_HollyCain) 7 januari 2024

Läs mer: “Heartbroken but resolute”-Dale Earnhardt Jrs syster och NASCAR-gemenskapen lämnade ber för insiders välbefinnande efter nedslående hälsouppenbarelse

Dessutom genomgick hon cellgifter tre gånger i veckan, varje besök på Watson Clinic Cancer & Research Center gav en ny omgång IV för att fylla på kroppens viktiga näringsämnen. Nu, när Holly Cain förbereder sig för ytterligare en operation med kemoterapi, går NASCAR-världen, ledd av hennes nära vän Doug Rice, samman för att stödja henne genom denna storm.

Inlägget Ailing From Head & Neck Cancer, NASCAR Insider’s Best Friend sätter $50 000 GoFundMe-mål för hennes återhämtning dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär