Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARNASCAR Insider släpper brutal verklighetskontroll till fansen efter omröstningsresultat avslöjar konfliktens dominans...

NASCAR Insider släpper brutal verklighetskontroll till fansen efter omröstningsresultat avslöjar konfliktens dominans vid LA Coliseum Over Daytona

Den senaste sammandrabbningen vid Colosseum markerade slutet på NASAR-avtalet och Los Angeles Memorial Coliseum-avtalet. Efter lördagens lopp kan NASCAR förlänga Busch Light Clashs vistelse i södra Kalifornien eller utforska flera lämpliga alternativ för en ny värd. Den kända journalisten Jeff Gluck har varit en kommunikationsbro för fansen. En av hans beprövade metoder för att mäta fandomens åsikt om något är genom hans Twitter-undersökningar.

Som en integrerad och respekterad medlem av NASCAR-gemenskapen representerar siffrorna från Glucks undersökningar ofta demografin rättvist. Genom att använda samma sak för att fråga om fansens inställning till årets Clash at the Colosseum, fastställde Gluck att Los Angeles hade varit en empiriskt bättre värd än Daytona. När ett av fansen ifrågasatte kvaliteten på Clash-evenemang på Colosseum, påminde Jeff Gluck honom om uppfattningen om Clash på Daytona före 2022.

Los Angeles Memorial Coliseum har klarat sig astronomiskt bättre än Daytona

Sedan Clashs idé 1979 hölls loppet på Daytona International Speedway varje år fram till 2022. 2022 bytte NASCAR om saker och ting och flyttade Busch Light Clash till Los Angeles. Det mottogs inte så väl till en början, men Jeff Glucks undersökningar visar att Daytona ovala sammandrabbningar inte alls gynnades av allmänheten under de sista åren.

51,3 % av väljarna tyckte att 2024 års sammandrabbning på Colosseum var ett lyckat evenemang. Med tanke på loppets långa historia har det haft några härliga och oförglömliga 150-varvslopp genom åren. Glucks undersökningar har dock bara tagit sju tillfällen in i räkningen, med den bottenrankade händelsen 2021 Clash at Daytona. Ett av fansen kommenterade framgången med Colosseum efter att 2024 års upplaga nådde oavgjort med 1,3 %.

Gluck svarade strängt, “De tre nedersta är Daytona ovala Clashes. Många av er glömmer hur mycket ni hatade dem. Den sista fick 20,9 %.”

De tre nedersta är Daytona ovala Clashes. Många av er glömmer hur mycket ni hatade dem. Den sista fick 20,9 % https://t.co/TdW3ugcmqv

— Jeff Gluck (@jeff_gluck) 5 februari 2024

Med endast 7 Busch Light Clash-evenemang i beaktande, har Colosseum varit värd för ett välmottaget lopp genom hela sin historia. Alla tre Clash at the Colosseum-loppen har registrerat mer än 50% av väljarna som röstar ja. 2022 års upplaga av Clash är den högsta den har fått poäng på Colosseum, med 84,2 % godkännande. Med tanke på att omröstningarna är en genuin representation av vad fansen tycker om Colosseum, är det säkert att säga att Los Angeles har imponerat mer på fansen.

Busch Light Clash 2024 gav dock fansen utrymme för klagomål, till exempel att schemalägga huvudevenemanget.

Omläggning av schemat hade upprört många NASCAR-fans

Förarna var glada när NASCAR tillkännagav beslutet att förbereda Clash på Colosseum. I efterhand har samhället märkt stormens efterverkningar med svåra översvämningar och lerskred över hela södra Kalifornien. Men innan stormen landade hade dess konsekvenser NASCAR orolig. Efter att ha rådfrågat intressenter och TV-bolag som FOX meddelade det styrande organet att det inte skulle ta sina chanser och förberedde loppet.

En av de betydande förlusterna på grund av detta beslut var att fansen gick miste om kändiskonserter med Dillon Francis och Machine Gun Kelly på söndagen. Eftersom stjärnorna saknades i showen, var NASCAR tvungen att hitta en annan lösning för att fylla läktarna.

Ett positivt resultat av stormens ankomst var gratisbiljetter till Cup Series-lopp och ett schema som sammanföll med datumen för Cup-serien och Mexico Series-lopp.

Var Clash ett bra lopp? 51,3 % av er sa ja.

— Ranking nr 3 av 7 Clash-lopp totalt i omröstningen (tre i LA, tre på Daytona oval, en på Daytona landsvägsbana).

— Placering nr 2 av de 3 Colosseum-loppen (2022 fick 84,2 % och 2023 var 50,2 %).

— Jeff Gluck (@jeff_gluck) 5 februari 2024

Mexico Series-loppet var intensivt och konkurrenskraftigt ända till slutet. Med Daniel Suarez tävlande i sin tidigare tävling hade fansen en chans att se honom i aktion innan han började sin cupseriesäsong på kvällen. Återbetalningar tilldelades de fans som hade bokat biljetter till söndagen och alla parter lämnade lokalen nöjda. Trots NASCARs dilemma är det bra att se att 51,3 % av tittarna gillade loppet. Detta kan tvinga NASCAR att ompröva en förnyelse av Los Angeles Memorial Coliseum.

Läs mer: Triumferande Daniel Suarez avslöjar vad att vinna i NASCAR Mexico Series betyder för honom

Inlägget NASCAR Insider släpper Brutal Reality Check till fans efter omröstningsresultat avslöjar konfliktens dominans på LA Coliseum Over Daytona dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär