Saturday, December 9, 2023
HemNASCARNASCAR Insider löser Denny Hamlins förvirring bakom Ben Rhodes andra "Tipsy" pressare

NASCAR Insider löser Denny Hamlins förvirring bakom Ben Rhodes andra “Tipsy” pressare

Den ikoniska Ben Rhodes presskonferens återvände med en andra omgång. Rhodos blev den enda femte föraren in Craftsman Truck Series historia att vinna flera mästerskap och gick med några av sportens storheter i ett elitföretag. Den 26-årige föraren utnyttjade kaoset som utlöstes av maktkampen mellan medutmanarna Carson Hocevar och Corey Heim.

Översvallande efter en oväntad vinst som gav honom hans andra Truck Series-titel på tre år, berusade han sig själv till en hel del innan han berättade för världen om sina tankar. Detta tar Denny Hamlin och hans medvärd Jared Alen tillbaka till 2021, den tidigare instansen av Rhodes berusade presskonferens, när de gräver djupt för att hitta historien bakom den.

Denny Hamlin tror att Ben Rhodes presterade när det gällde

Lastbilsserien Mästerskapslopp var en kaotisk affär. Sammandrabbningarna mellan Hocevar och Heim fortsatte under hela kvällen fram till den slutliga vedergällningen från Heim. Loppet genomgick fyra omstarter på övertid, eftersom problemet verkade aldrig ta slut. Vid ett tillfälle var Grant Enfinger den bäst placerade föraren som vann loppet. Men med omstarter som blandade ordern och Enfinger var tvungen att ta pit road för en förändring, hamnade han bakom Rhodos i hackordningen.

Rhodes lastbil fick också en del skador, men han höll fast vid sin lilla ledning över #23-lastbilen för att framstå som en tvåfaldig Craftsman Truck-mästare. Enligt Denny Hamlin var hans vinst en oväntad utveckling. När han talade i sin podcast, Actions Detrimental, avslöjade Cup Series-veteranen, “Ben Rhodes är Truck Series-mästaren. Jag vet inte vem som såg det komma. Med all respekt för Ben Rhodes, han hade inte så mycket på gång i år. Men han vann loppet som betydde något, och han är mästaren igen.”

Rhodes tog tillbaka den festliga känslan från sin vinst 2021 när han begav sig direkt till The Barn. The Barn är ett gästfrihetsområde inom Phoenix Raceway lokaler som även innehåller en anvisad plats för bar. ThorSport Racing-föraren inledde konferensen med att säga:

“Jag sparkar igång oss med det här: jag var experimentet 2021 eftersom de precis byggde The Barn. Jag gick till The Lad först; de har tagit mig till The Barn tvåa. Det är som att de lärt sig något. Så gissa vad jag gjorde? Jag tände på innan!”

Rhodos berusade tillstånd har väckt Hamlins intresse. När han funderade på tanken på vad som kunde ha utvecklats mellan banan och mediacentret, sa han: “Vi har den store Ben Rhodes-pressaren efter. Det som är intressant är att de sa att han går från att vara helt nykter i lastbilen på 10 minuter för att absolut hamrade i mediacentret. Jag antar att det händer mellan transporten mellan bilen och mediacentret.” Som vinnare av mästerskapsloppet får Rhodos rätten att bestämma hur han skulle fira en hård seger.

Jared Allen avslöjar historien bakom Rhodes trevliga presskonferens

Som svar på Denny Hamlins begäran om att få veta mer om hur Ben Rhodes lyckades bli berusad till bredden innan han träffade mediapersonalen, berättade medvärden Jared Allen om historien mellan Barnet och Rhodos.

“De sa att de flyttade hans ladugårdsutseende till efter presskonferensen”, sa Jared. “Han visste det och gick all in på champagnen för segerbanan. För 2 år sedan, när de vann mästerskapet, gick de till ladan först och sedan till mediacentret, varför han blev så hamrad. Men i år ändrade de det för att lägga ladugården efter mediacentret.”

“Han hörde att de gjorde det. Så han hamrade precis i segerbanan på champagnen.”, tillade Allen.

Rhodes var opåverkad av förändringen i händelsernas ordning och var absolut svårvillig att få sitt ögonblick från två år sedan. Trots det njöt samhället verkligen av stunden. Rhodes avbröt ofta samtalet på egen hand, antingen rapade eller bröt ut ett skratt, och till och med hällde lite öl på sin besättningschef.

Ögonblick och personligheter som denna är det som gör NASCAR till en mycket roligare sport. Att kunna se den roliga och mer extravaganta sidan av förarna är verkligen bra för sporten att skapa en koppling till fansen.

RELATED ARTICLES

Mest populär