Sunday, December 10, 2023
HemNASCARNASCAR Heartthrob Chase Elliott delar födelsedag med flera andra amerikanska ikoner, inklusive...

NASCAR Heartthrob Chase Elliott delar födelsedag med flera andra amerikanska ikoner, inklusive före detta programledare

Hendrick Motorsports-föraren och 2020 års Cup Series-mästare Chase Elliott firade nyligen sin 27-årsdag. Det visar sig dock att det finns en hel del andra kändisar som delar samma födelsedatum som Dawsonville-infödingen. Här är en titt på några av dem.

Flera andra kändisar som föddes på samma datum som Chase Elliott ärBryshere Gray, Karen Gillan, Trey Songz, Jon Stewart, Judd Nelson, S. Epatha Merkerson, Ed Harris, Paul Shaffer, Randy Newman, Paul Warfield, Berry Gordy, Alexander Godunov, RB Greaves, Anna Nicole Smith.

Vad som är att märka är att det finns flera kända musiker och kreativa personligheter som för övrigt delar sina födelsedagar med NASCAR-ikonen. Trey Songz är en av dem, som var en R&B-sensation under det senaste decenniet. Sedan finns det Randy Newman, som är en väletablerad veteran singer-songwriter och kompositör. Till och med komikern och Daily Show-värden Jon Stewart föddes samma dag som NASCARs guldpojke.

Chase Elliott hoppas att hans nästa födelsedag kommer med ett cupmästerskap

Elliott fick chansen att fira sin stora dag med sin nära familj och vänner. Men hans firande skulle ha varit ännu mer uttalade om han hade vunnit cupserien 2022.

Hendrick Motorsports-föraren hade den perfekta körningen under hela säsongen. Göra flera vinster och ta sig hela vägen in i mästerskapet fyra steg i slutspelet. Men som tur var kunde han inte vara i närheten av Joey Logano, som till slut tog titeln.

Elliotts lopp förstördes ytterligare efter att Ross Chastain snurrade honom och i processen skadade Elliotts bil. Men om Elliott-Chastain-incidenten i ett hypotetiskt universum inte hade ägt rum, fanns det en möjlighet att 2020 års Cup Series Champion kunde ha gått hjul i hjul med Joey Logano.

Under större delen av säsongen hade många bekvämt antagit att Elliott utan ansträngning skulle vinna en andra titel. Men eftersom det inte blev så finns det alltid nästa år. Kanske kan han fira sin nästa födelsedag med sin andra titel någonsin. Vem vet? Bara framtiden har det svaret.

RELATED ARTICLES

Mest populär