Wednesday, February 1, 2023
HemNASCARNASCAR-fans kritiserar Kyle Buschs nya "Dogsh*t Design"-ritt

NASCAR-fans kritiserar Kyle Buschs nya “Dogsh*t Design”-ritt

Nytt år, ett nytt team och en ny bil. Kyle Busch är officiellt beredd att köra för Richard Childress Racing i 2023 års NASCAR Cup Series. Efter en lång osäkerhet som hägrar över den tvåfaldiga cupmästarens karriär, är fansen mer än glada över att se sin favoritförare starta detta nya kapitel i sin karriär. Men vänta. Varför är inte Busch-fansen glada över den nya RCR-bilen?

Nyligen presenterade Richard Childress Racing det nya utseendet för Buschs #8-bil. Personligen designad av Kyle Busch med hjälp av RCR kommer bilen att markera en ny era i teamet och även Buschs karriär. Men tydligen godkänner inte fansen Buschs nya charter.

Under en tweet som delar det nya utseendet för #8, kritiserade NASCAR-fans designen av Buschs bil. Vissa Twitter-användare frågade varför bilen såg ut som Kyle Busch Motorsports-lastbilar. Medan andra föreslog att Busch skulle hålla sig till att köra snarare än att försöka designa en bil.

Ny design va? LOL pic.twitter.com/jKkAjJur81

— Kyle Smalley (@KyleSmalley5) 9 december 2022

Han borde hålla sig till att köra eftersom nummerdesignen är absolut skit

— Casey Foran (@CaseFace561) 10 december 2022

Kyle borde hålla sig till att köra. :/

— Cinnati Bengos (@OldCincinnati) 10 december 2022

Kyle: Jag vill ha samma typsnitt som min 54

RC: det är bra, men luta den framåt

— ˜”*°• MK •°*”˜ (@MK_USA1) 10 december 2022

Jag undrade om han hade någon input, det ser väldigt KBM ut

— CJ Ward (@CJWard_24) 10 december 2022

Även om fansen inte är så glada över den nya bilen, är de extatiska över listan över sponsorer som pryds av #8.

Vem sponsrar Kyle Busch 2023?

Tidigare denna månad avslöjade Richard Childress Racing (RCR) listan över sponsorer för #8. För närvarande är Cheddar’s Scratch Kitchen den primära sponsorn som pryder Kyle Buschs Chevrolet Camaro ZL1. Dessutom återvänder andra sponsorer som Alsco, Lenovo och BetMGM till #8 år 2023.

Dessutom kommer RCR och Tyler Reddicks sponsor 3CHI också att vara en del av listan över #8 sponsorer. 3CHI sponsrade RCR för cirka 14 lopp den här säsongen, inklusive Daytona 500, Indianapolis Motorspeedway och Tyler Reddicks segerlopp på Road America.

Medan han pratade om det fortsatta samarbetet med sin primära sponsor, berättade RCR:s president Torrey Galida att relationer är i fokus för RCR. Han sa: “Våra affärsrelationer är av största vikt för vår organisation och vi är stolta över att kunna bekräfta att våra primära partners i nr 8-teamet kommer att återvända till RCR 2023.”

Vidare uppskattade han affärsstrategin hos Cheddar’s Scratch Kitchen och sa: “Deras engagemang för vår organisation är ett bevis på vårt teams samarbetsstrategi och värdet det har levererat till så många fantastiska varumärken.”

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär