Wednesday, February 1, 2023
HemNASCARNASCAR-fans går med i festen när SHR firar Kevin Harvicks födelsedag i...

NASCAR-fans går med i festen när SHR firar Kevin Harvicks födelsedag i unik stil

Grattis på födelsedagen Kevin Harvick! Med en exceptionell NASCAR-karriär som sträcker sig över 27 år är det mer än nödvändigt att fira Happy Harvicks existens i denna värld. Och Happy Harvick-festen blir desto bättre när NASCAR-fans ansluter sig.

Den 8 december 2022 överslog NASCAR sina önskemål på Harvick via Twitter. När det styrande organet bad Stewart-Haas-mästaren att “förkyla sig” på deras vägnar, gratulerade det styrande organet föraren på hans födelsedag. Och så fort inlägget gick upp svämmade kommentarsektionen med önskningar för 2020 års NASCAR Cup Series ordinarie säsongsmästare.

Grattis på födelsedagen @KevinHarvick Jag hoppas att du får en bra dag på din födelsedag 🎂

— Caitlyn Burns (@Caitlyn16106649) 8 december 2022

Grattis på födelsedagen Kevin hoppas att du har det bra och många fler kommer 🎈🎂🎁

— Donna Kaye Cotten (@KayeCotten) 8 december 2022

Grattis på födelsedagen @KevinHarvick 🎂🥳

— Nathalie Ambrose (@NatAmbrose2) 8 december 2022

Topp 2 slutar från 2014 fyller 47 respektive 45. Grattis på födelsedagen till både Kevin Harvick och Ryan Newman 🎉🎂🥳🎈🎊🎁🏁 pic.twitter.com/fQz2GJFisy

— Anthony DeLoreto 😎✌🏻 (@TonyD1798) 8 december 2022

Grattis på födelsedagen Kevin 🎂🎁🎉Hoppas du får en underbar födelsedag 🥳

— Jennifer Sanford (@pantherfan227) 8 december 2022

Grattis på födelsedagen Grattis Harvick!

— Amanda (@joeyloganofan2) 8 december 2022

Grattis på födelsedagen till min favoritförare genom tiderna @KevinHarvick

— TrashGamer (@ItsMeTrash9394) 8 december 2022

Grattis på födelsedagen till den bästa NASCAR-föraren någonsin! Tack för att du är en så fantastisk förare. Jag hoppas att du får en fantastisk dag.

— Exorcist of Stupidity (@JamieExorcistof) 8 december 2022

Grattis på födelsedagen och önskar dig många fler 🎂

— Mark ger inte upp (@MarkLeB83899370) 8 december 2022

Och det var inte det. Med anledning av Harvicks födelsedag tillkännagav hans team, Stewart-Haas Racing, ett fantastiskt erbjudande.

DYK DYPARE

På Harvicks 47:e födelsedag erbjöd teamet värt 180 miljoner dollar 47 % rabatt på en enskild Kevin Harvick-vara. Gäller endast på förarens födelsedag, erbjudandet gällde till 2022-12-08, 23:59.

Kevin Harvick om att dra sig tillbaka från racing på heltid

Med den typ av racing som Kevin Harvick visade upp, är det säkert att säga att Stewart-Haas-föraren har åldrats väl. Den brännande frågan om hans pensionering från racing på heltid verkar dock gå runt på sistone. Men för närvarande tror Harvick att 2023 Daytona 500 kommer att vara den avgörande faktorn för hans pensionsbeslut. Men varför?

För han känner att hans prestation i loppet kommer att hjälpa honom att bestämma den bästa riktningen för att gå vidare. På frågan om hans racingutsikter på heltid, sa Kevin Harvick till ESPN: “Jag har inte riktigt ett tydligt svar på det just nu. Jag tror att när vi kommer till Daytona vet jag till 100 % att vi kommer att ha en riktning.”

Dessutom fortsatte han, “Eftersom jag inte kommer att börja säsongen utan att veta den riktningen. Bara på grund av att det bara finns en massa lager att veckla ut och verkligen gå igenom och utvärdera. Och så, vi får se. Jag tror att det kan gå åt båda hållen just nu.”

Harvicks kontrakt med Stewart-Haas Racing går ut i slutet av säsongen 2023. Gene Haas avslöjade dock i oktober i år att Harvick inte planerar att förlänga sitt kontrakt just nu. Även om teamet vill att han ska fortsätta med dem, är det Harvick och förmodligen Daytona 500-loppet som kommer att avgöra hans framtid i heltidsracing.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär