Saturday, December 2, 2023
HemNFLNär Stefon Diggs superstjärnabror Trevon går efter QB1 Josh Allen, gör statistik...

När Stefon Diggs superstjärnabror Trevon går efter QB1 Josh Allen, gör statistik tillbaka Cowboys CB:s påståenden

Buffalo Bills går nu in på okänt territorium efter sin förlust i vecka 10 mot Denver Broncos. Bills hade 5-4 innan deras episka uppgörelse med Broncos, medan Broncos hade 3-5. Medan kvällen började illavarslande för Bills, var det som följde deras undergång. Broncos fick Bills att plantera in på gräsmattan med en härlig 24-22 besegrad av Bills.

Mer så, de fick en straff för att sätta 12 man på linjen under Lutzs field goal. Bills quarterback Josh Allen sprang in från sex yards för att ge Bills sin första och enda ledning. Ändå resulterade det i en vacker installation för Russell Wilson och hans Broncos Brigade. Och gissa vem som är senast i kö för att fånga värmen? The Bills QB-sensation, Josh Allen.

Trevon Diggs ropar ut Bills Josh Allen i sociala medier

Dallas Cowboys extraordinära cornerback Trevon Diggs har precis kastat ner svinskinnshandsket och uppmanar storebror, Stefon Diggs, att “stiga upp därifrån” efter Buffalo Bills’ nagelbitande förlust med 24-22 mot Denver Broncos.

I en blixt som skickade chockvågor över NFL-universumet, höll Trevon inte tillbaka och tog en lekfull stöt på Bills QB Josh Allen på tisdagen. JPA Football spillde teet på “X” och avslöjade dramat bakom kulisserna mellan Diggs-bröderna och Bills quarterback, vilket förvandlade sociala medier till ett slagfält i rutnätet. Texten med taglinen, “𝗧𝗥𝗘𝗡𝗗𝗜𝗡𝗚: #Cowboys CB Trevon Diggs säger att Josh Allen inte började gå av förrän Stefon Diggs gick med i laget,” inlägget innehöll ett snyggt collage av Josh Allens tweets i aktion tillsammans med Trevons provokativa tweets.

Lågsäsongsdramat mellan Buffalos dynamiska duo var redan fräsande, med Trevons frustration som kokade över efter förra årets nederlag mot Cincinnati Bengals i AFC divisionsrunda. Men Diggs spelade det coolt och tonade ner spänningen efter matchen. Nu är statistiken ifrågasatt. Stödjer de Trevons djärva påståenden? Låt oss ta reda på!

Att gräva i Diggs-effekten: Trevons tweet sätter igång statistikuppgörelsen

Trevon Diggs kanske kastar en seriös nyans, men det finns en klumpa av sanning: det gungar. Innan Stefon Diggs gick med i Bills var Josh Allens statistik som en uppvärmning före spelet: 56,3 % fullbordande, 30 touchdowns och 6,6 yards per kast. Snabbspolning framåt till över 50 matcher med Diggs i mixen, och Allens siffror skjuter i höjden som ett Hail Mary-pass: 66 % slutförande, 127 touchdowns och 7,4 yards per kast. Diggs-effekten? Åh, det är sant.

I playbook av Bills drama, fick OC Ken Dorsey kängan, och i strut Joe Brady, QB whisperer extraordinaire. Kan han laga lite magi för Allen och laget? Vi är på väg att ta reda på det i rutnätsuppgörelsen mot NY Jets. Kommer Bills att tippa på vågen med detta stora drag, eller kommer de att behöva en hagelstorm av pjäser för att klara stormen? Endast Fader Tid har spelklockan. Tick-tack, tick-tack.

RELATED ARTICLES

Mest populär