Sunday, December 10, 2023
HemF1När släpps Lewis Hamiltons Brad Pitt Starrer F1 Thriller? Legendarisk Hollywood-producent...

När släpps Lewis Hamiltons Brad Pitt Starrer F1 Thriller? Legendarisk Hollywood-producent avslöjar

Förväntan når en feberhöjd för både Formel 1-entusiaster och filmfantaster när de ivrigt väntar på lanseringen av Brad Pitt-med Formel 1-thrillern “Apex”. Samarbetet mellan Hollywood A-lister och Lewis Hamilton lovar att leverera en racingthriller som har fans på kanten av sina stolar. Men när kommer detta mästerverk upp på duken?

Jerry Bruckheimer släppte nyligen en bomb mot F1-gemenskapen och avslöjade den aktuella statusen för det efterlängtade projektet. När han deltog i Formel 1 Grand Prix i Las Vegas tillsammans med Pitt, spelade Bruckheimer bönor på filmens framsteg. Han försäkrar fansen att projektet är redo för handling efter en försening orsakad av SAG-AFTRA-strejken.

Fans kan nu se fram emot Lewis Hamilton-filmen efter att Jerry Bruckheimer avslöjar släppfönstret

Jerry Bruckheimer, visionären bakom några av Hollywoods mest ikoniska filmer, delade nyligen med sig av insikter i Formel 1-filmens produktion medan han njöt av atmosfären av Las Vegas Grand Prix med Brad Pitt.

Trots bakslaget orsakat av SAG-AFTRA-strejken uttryckte Bruckheimer optimism om projektet. Han försäkrade fansen att inspelningen hade återupptagits. Enligt en exklusiv på etonline.com, avslöjade Bruckheimer, “Filmades igår, och den kommer nästa år.” Producentens ord återspeglar förväntan kring detta spännande samarbete mellan Brad Pitt och Lewis Hamilton.

Bruckheimer betonade också Pitts praktiska inställning till rollen. Han sa: “Han är en fantastisk idrottare, förarna är förvånade över hur bra han är.” Pitt kommer att sköta all körning själv och imponera på professionella Formel 1-förare med sina färdigheter. Bruckheimer retade fansen med ett släppdatum, och sa med tillförsikt, “Sommaren 2025, vi kommer att vara där.” Försäkran om en specifik tidslinje förstärker bara förväntan, och Pitts aktiva engagemang i F1-evenemang runt om i världen cementerar hans engagemang för detta spännande projekt.

Adam Stern bröt nyheten på X (tidigare Twitter) om den senaste utvecklingen. Han skrev, “Jerry Bruckheimer avslöjade i F1 Las Vegas igår att @AppleFilms-filmen med Brad Pitt kommer att släppas sommaren 2025, per @ETNow.”

Lewis Hamilton tjänar pengar på Las Vegas GP:s skyhöga popularitet när Brad Pitts huvudrollsinnehavare tar ett avgörande ben

Lewis Hamilton, den sjufaldige Formel 1-världsmästaren, som är exekutiv producent för Brad Pitt Hollywood-projektet, sätter förväntningarna skyhöga på filmen.

Lewis Hamilton beskriver filmen med bara ett ord efter att ha sett ett kort filmklipp

Under en nyligen intervju med Access Hollywood kastade Lewis Hamilton ljus över Brad Pitts direkta passion för racing. Trots behovet av ominspelning uttryckte den 38-årige Mercedes-föraren höga krav på filmen. Han gjorde en lättsam kommentar om Pitts behov av lite finjustering av racing. Men han berömde också den brittiske skådespelaren Damson Idris för hans racingförmågor. Lewis Hamilton noterade att det tog lite längre tid för Idris att bli en expertracer än vad Pitt gjorde. Detta ger en touch av humor till utmaningarna bakom kulisserna.

“Vi har redan sett ett klipp som en liten trailer,” sa Lewis. “Det letar, det letar Fantastisk. Joe gör ett så bra jobb.” Hamiltons förtroende försäkrar fansen att “Apex” trots hindren är avsedd för storhet.

Trots de oförutsedda utmaningarna fortsätter samarbetet mellan Hollywoods tungviktare Brad Pitt och Formel 1-ikonen Lewis Hamilton att underblåsa surret. Löftet om en karaktärsdriven berättelse som går bortom racerbanan lägger till ett lager av komplexitet till denna kommande storfilm.

RELATED ARTICLES

Mest populär