Thursday, November 30, 2023
HemNewsNär skojaren Phil Mickelson avslöjade det mest bisarra ögonblicket han någonsin mött...

När skojaren Phil Mickelson avslöjade det mest bisarra ögonblicket han någonsin mött på golfbanan

Phil Mickelson är en man med många talanger. Den sexfaldiga majorvinnaren är inte bara en fantastisk golfspelare utan har också en förmåga att berätta. Phil är tydligt kvick och rolig, och det syns ofta i hans intervjuer, men Mickelson kan också berätta en fantastisk historia. Lefty visste det om sig själv och startade en liten serie där han skulle berätta incidenter från sin tid på PGA-touren med sina fans.

Som en del av sin serie delade han en gång ett av de “mest intressanta ögonblicken” som hände honom på kursen.

Phil Mickelson blir vittne till en chockerande händelse

Tillbaka på 1990-talet spelade Mickelson på en par-tre-bana och väntade bakom en grupp på tee före dem. “Det var den här killen som cyklade längs vagnsvägen,” sa Mickelson. En annan man slog av cyklisten från sin cykel när han cyklade förbi honom.

Mickelson och hans grupp rusade över till de två för att ta reda på exakt vad som hade hänt. Lefty hörde mannen som just hade orsakat olyckan tittade på den andre på marken och sa: “Det är min cykel.” Mannen på golvet hade tydligen stulit den andres cykel tidigare samma dag.

När tjuven insåg att han hade blivit fångad, “doppar han upp och springer iväg” beskrev Mickelson. Ägaren till cykeln tog under tiden upp sin och cyklade iväg. Händelsen gjorde Phil chockad; han hade inte förväntat sig att något sådant skulle hända honom på golfbanan. Golflegenden, å andra sidan, fick en fantastisk historia till sina Phireside-dagböcker.

Mickelsons första “Phireside with Phil”-berättelse

Phil, 2019, började sin bästa sändningstid på sociala medier. I juni släppte han den första upplagan av sin serie och sa att han skulle göra detta till en rutin och skrev: “Jag kommer att dela med mig av några intressanta historier som har ägt rum genom åren och förhoppningsvis kommer att ha några gäster i framtiden också. #PhiresidewithPhil.”

Hans första historia handlade om en gång vid Memorial Tournament 2006. Lefty och de andra var tvungna att fortsätta sin andra omgång tidigt på den tredje dagen på grund av väderproblem. Medan Phil spelade på det 6:e hålet klippte en tourfunktionär ut ett nytt hål framför sig. Phil vinkade ut till honom och sa: “Hej, vi är inte klara.” Tjänstemannen räckte upp handen, erkände Phils uttalande och fortsatte att skära.

Phil skrek igen till honom, och återigen erkände han Mickelson men slutade inte. Phil, som var rasande då, gick så nära han kunde och skrek och sa: “Vi är inte klara.” Tjänstemannen reste sig upp, tittade avsky upp på Phil och sa: “Någon tog en dumpning i koppen.” Mickelson sa ursäktande: “Mycket bra, fortsätt då.”

Mickelsons berättelser började visserligen med en smäll, men tappade uppenbarligen inte sin intriger med tiden. Fans hoppas få höra mycket mer berättelser från Lefty. När tror du att vi hörs nästa? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär