Thursday, November 30, 2023
HemBodybuildingNär ryktena om Nick Walker och hans flickväns uppbrott sprids via internet,...

När ryktena om Nick Walker och hans flickväns uppbrott sprids via internet, uppmanar kroppsbyggaren fans att avstå från “negativitet”

En dag innan den prestigefyllda Mr. Olympia ägde rum hände något oväntat eller snarare chockerande som tog marken från fötterna på många inom bodybuildingvärlden. Det var dagen då Mutanten, Nick Walker meddelade att han drog sig ur tävlingen på grund av en skada. Han hade arbetat hårt på gymmet för sin Olympia-dröm i flera år.

Men alla hans ansträngningar var förgäves efter en hamstringsskada och på grund av detta var han tvungen att lämna Olympias presskonferens. Några dagar efter tävlingen ska kroppsbyggaren ha stött på ytterligare ett hjärtesorg när ryktena om hans uppbrott med sin flickvän skakade den digitala världen. Han har dock begärt rykten om att stoppa det genom att lägga upp en story på sitt Instagram-konto.

Kroppsbyggande rykten om upplösning av mutanter tar internet med storm

Nick Walker, som fick den tredje positionen i förra årets Mr. Olympia, drog sitt namn ur loppet från 2023 Mr. Olympia. Hans flickvän Maria Carvajal ansåg att det var ett giltigt skäl för att göra det. Nu, fans på internet godkänner inte deras förhållande, vilket skulle förklara ryktena. Men det återstår att se om det har någon effekt på relationen.

Vem är Nick Walker och varför backade han ur 2023 Mr. Olympia vid 11:e timmen?

Mutanten delade nyligen en berättelse på sitt Instagram-konto där han skrev: “För de som kommenterar Maria, vänligen avstå från negativitet, tack.” Detta var naturligtvis efter att ett av fansen kommenterade och frågade om Carvajal och han fortfarande var tillsammans. Just nu verkar det som att de är det.

Nick Walker kallar Maria för sin flickvän

Walker har också talat om att Carvajal stöder hans strävan efter ära i bodybuilding-kretsen. I sitt senaste Instagram-inlägg hänvisade Nick Walker till och med till henne som sin fru. talar om hur hon alltid har funnits där för honom. Han sa i ett av sina inlägg, “Den här veckan har varit en galen galen berg-och dalbana av upp- och nedgångar, men min fru (ja min fru) höll ihop oss båda, alla springande runt, alla butiksstopp, läkarbesök, säker på att jag hade min mat, tog på mig strumpor, byxor på mig, hjälpte mig att duscha, Maria är något extremt speciellt”. Å andra sidan efter att Walker kallade Maria sin fru i sitt senaste inlägg, delade Maria samma inlägg på sin historia. Hon sa: “Det hände för ett tag sedan men det var lite hemligt”.

Varsågod. Det borde sätta en kork i flaskan med rykten. De är trots allt gifta och han uttrycker öppet sin kärlek och tacksamhet mot henne för att hon varit det stödsystem han behövt hela tiden. Vad tycker du om sådana rykten? Och varför vill fansen vara inblandade i en idrottares personliga liv? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär