Saturday, December 9, 2023
HemeSportsNär Pokimane är kvar på paus behåller födelsedagstjejen Amouranth sin titel som...

När Pokimane är kvar på paus behåller födelsedagstjejen Amouranth sin titel som “mest sedda kvinnliga streamer”

Medan konkurrensen bland streamers har ökat snabbt de senaste åren har några av dem lyckats behålla sin popularitet, oavsett vad. Amouranth är en sådan innehållsskapare som bara bevittnar en ökning av hennes berömmelse trots närvaron av framstående rivaler.

Utifrån de senaste rapporterna har Amouranth lyckats behålla sin titel som den mest sedda kvinnliga Twitch-streamern. Hot Tub-stjärnan är verkligen snacket om internet just nu, vilket är ganska uppenbart genom hennes dominans på streamingplattformen.

Amouranth firar sin födelsedag med stil samtidigt som hon är den mest sedda kvinnliga Twitch-streamern för november 2022

Det finns flera sätt att bedöma en streamers popularitet på Twitch, som antal följare, genomsnittlig tittarsiffra eller antalet prenumeranter. Men den bästa metoden är kanske att kontrollera antalet tittade timmar. Eftersom det är direkt kopplat till antalet timmar som streamas av en kreatör.

Och det är därför Amouranth har förblivit den enda kvinnliga stjärnan för i år. ASMR-drottningen lyckades precis bli den mest sedda kvinnliga streamern på plattformen för november månad 2022. Enligt ett inlägg som delas på den officiella subredditen för Twitch-streamern indikerar statistik från StreamCharts att Kaitlyn fick det högsta antalet tittade timmar från fansen, förra månaden.

DYK DYPARE

När det gäller faktiska siffror sågs Amouranth i över 2,60 miljoner timmar i november. På andra plats kom Aprikos, med över 1,10 miljoner tittade timmar. Om någon undrar varför ett toppnamn som Pokimane inte finns med på listan, då har hon haft en paus på sistone. Dessutom har hon inte streamat mycket sedan oktober 2022.

Enligt TwitchTracker sågs Pokimane i över 550 000 timmar förra månaden, samtidigt som den var aktiv i 13 dagar endast under hela november. Sammantaget kan man säga att Amouranth kommer att hamna på första plats även i år. Nyligen firade hon också sin födelsedag som var den 2 december.

Vad är dina tankar om Hot Tub-stjärnans ständiga ökning av tittarsiffror? Tror du att hon kommer att stanna kvar på plattformen även i framtiden eller välja en ny plats för att streama sitt innehåll? Glöm inte att dela dina åsikter. Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär