Monday, February 26, 2024
HemNFLNär osäkerheten växer kring Travis Kelce, Chiefs Face Chargers för 128:e gången...

När osäkerheten växer kring Travis Kelce, Chiefs Face Chargers för 128:e gången Sans Patrick Mahomes

Andy Reid kommer inte att ta några chanser! Speciellt inte med sin stjärnback. Den här nyheten kommer som en chock för Mahomes-fans. Men det slutar inte där. Swifties kan också bli besvikna på söndag. Kansas City Chiefs TE Travis Kelce kommer också troligen att vara frånvarande från matchen.

Amerikas favoritvideo idag

Så varför saknar 2x Super Bowl MVP det här spelet? Och vem ska fylla i för honom? Chiefs kommer att gå mot sin sista matchup för säsongen den 7 januari. Kan de vinna stort mot Los Angeles Chargers och avsluta säsongen med en skräll? Detta kommer också att avgöra hur de kommer att gå in i eftersäsongsmatcherna.

Chiefs utan deras chef Patrick Mahomes

Den direktsända presskonferensen den 4 januari hade dåliga nyheter på gång. Huvudtränaren Andy Reid avslöjade att Mahomes inte kommer att spela på söndag. Anledningen? Chiefs har redan tagit ett #3 AFC-seed och kommer att gå till slutspelet. Truppen vill inte riskera att skada sin MVP. Dessutom kämpar han redan mot en tåskada. Så Chiefs fans vill inte att det ska bli värre.

Tyvärr svävar tvivelmolnen över Kelce också. Travis Kelce var med i skaderapporten med en nackskada. Han såg ett begränsat träningsdeltagande, men hans spelstatus är oklart. Och om Kelce inte kommer att spela är det högst troligt att Taylor Swift inte kommer för att titta. Men det blir värre. Kelce är bara 16 yards från ett NFL-rekord också.

“Definitivt inte”: Nick Sirianni krossar åsikter om att bänka Jalen gör ont bland Eagles QB:s hälsorykten

Han var på väg att registrera sin 8:e raka 1 000-yard-plussäsong. För närvarande är han delad för rekordet av TEs med flest antal på varandra följande säsonger över 1 000 yards med 7 säsonger. Utan två av deras bästa spelare på spelplanen, har Chiefs problem?

Kommer Chiefs att möta nederlag på söndag?

De två lagen har ställts mot varandra totalt 128 gånger. Och vinnaren är inte särskilt tydlig. Chiefs har precis vunnit 10 matcher till. Men om vi räknar in Mahomes förändras historien totalt. Sedan 2018 har de mötts 11 gånger. Och Chargers har precis vunnit tre gånger. De är också på en 4-match förlustrad mot KC.

Blaine Gabbert skulle fylla i Mahomes jätteskor på söndag. Han är ingen nobody, men han är ingen mahomes. Under försäsongen genomförde han framgångsrikt 62 % av sina passningar på 348 yards och gjorde fem mål. Om Kelce också är utebliven och Kadarius Toney också misslyckas med att dyka upp, kan det bli mer press på Chiefs.

Borta i City of the Angels kanske de vill attackera Chiefs försvarsspel. RB Austin Ekeler har dykt upp som ett dubbelhot, men han är mycket skadebenägen och har missat många matcher. QB Easton Stick kommer att ha WR Keenan Allen vid sin sida. Men det verkar som att Josh Palmer kan missa den här matchen eftersom han har en hjärnskakningsskada. Om Chiefs #9-rankade offensiv gör en besviken än en gång, kan de gå in i eftersäsongen med ett nytt nederlag.

RELATED ARTICLES

Mest populär