Tuesday, February 27, 2024
HemAlyssa BloomquistNär OS i Paris 2024 närmar sig ger Equestrian Star framgång till...

När OS i Paris 2024 närmar sig ger Equestrian Star framgång till sitt lag efter att ha säkrat en kvalificering

Med ökande förväntan inför OS i Paris 2024, firar ridsportgemenskapen att en av dess lysande stjärnor säkrar kvalificeringen, och tillskriver hans framgång samarbetsinsatserna från hans engagerade team. En 4:e generationens racer, en 3x Pan Am Games-konkurrent, har visat oss alla vad som händer om man drömmer stort. Paris tycks vara den enda lösningen för honom, när han spänner fast sina stövlar och sadlar, men vi skulle vara försumliga om vi inte påpekade det faktum att han också har omslutit andra välgörare i sitt fåll.

Men å ena sidan, inom ridsport, där nåd, precision och lagarbete råder, finslipar amerikanska ryttare sina färdigheter för ett skott mot olympisk ära. Förutom ridsträvandena är maratongemenskapen också full av förväntan. WYFF News 4 kom nyligen ikapp dem som en del av det exklusiva 4 The Record-programmet om Julio Mendozas resa.

Från sadel till ljusets stad, livet går runt för ridsportaren Mendoza

I klippen med rubriken 4 the Record: Olympic hopefuls var Julio Mendoza det första namnet som kom fram i rampljuset. Han är en fjärde generationens ryttare och uppskattad hästtränare och är redo att tävla i Paris-OS 2024. Han har redan kvalificerat sig för försöken och är redo att ge sig ut på sin Paris-OS-resa. Men tillkännagivandet är ett bevis på Mendozas lysande karriär. Detta präglades av hans exceptionella färdigheter och orubbliga hängivenhet för sporten. Som ett bekant ansikte för många hade Nigel Robertson från WYFF News 4 en konversation ansikte mot ansikte med den här ryttaren och frågade om hans resa, erfarenhet och förhållande till sin häst, vilket var den främsta delen av detta samtal.

. Delade sitt uttalande om detta, tillade Mendoza, “Det är en relation som vi verkligen är. Varje dag kommer du ut och det är ett hårt arbete dygnet runt”, det handlar om teamet bakom mig.” Han tog av sig hatten för hans besättnings mödosamma ansträngningar att hålla honom uppe och redo för tävling kan slå till när som helst.

Han uttrycker också sin tacksamhet och uppskattning till sin tränare, hennes fru, groomingteamet och alla andra för deras stöd och omsorg om hans häst. Även om han betonar sin roll som artist, är hans främsta tacksamhet för andra som bryr sig om hans häst och gör sitt bästa för att säkerställa att de presterar i toppklass. Men i det senare segmentet får tittarna tydliga insikter om Mendozas förberedelser för ridhästar, prestationer, ambitioner och betydelsen av att representera USA på OS-scenen. Eftersom Mendoza är redo att slå till när järnet är varmt, vad får fenomenet att ticka?

Vad är det som gör denna mästare? Avslöjat

Med en avundsvärd FEI-ranking på 19:e plats i världen är Mendoza en kraft att räkna med. Ecuadorianen gjorde 83,47 vid de ärevördiga Pan Am Games, och döpte honom till den första ryttare av ecuadorianskt ursprung som vann så. Veteranen har tävlat med en mängd hästar under epokdefinierande 35 år och det ser ut att vara så att hans brinnande träningsprogram som har finslipats under åren kommer att tjäna honom rätt i år i juli.

Läs mer: Pressar OS 2024 Paris att meddela orimliga prishöjningar? – Diskuterat

När nedräkningen till OS i Paris intensifieras, lyser rampljuset starkt på Julio Mendoza. Fler guld till Ecuador är här för att stanna? Svaret kommer med tiden.

Inlägget När OS i Paris 2024 närmar sig, Equestrian Star ger sitt lag framgång efter att ha säkrat en kvalificering, dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär