Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuildingNär Nick Walker fortfarande återhämtar sig från sin hamstringsrivning förnekar han all...

När Nick Walker fortfarande återhämtar sig från sin hamstringsrivning förnekar han all “deformation” och kommer att gå tillbaka till det normala när han är helt läkt

Resan av bodybuilding Mutant, Nick Walker har varit full av odds och utmaningar i år. Han kunde inte tävla på Olympia 2023-steget eftersom hamstringsskadan drabbade honom ganska illa. Vad som var mer olyckligt var hans oväntade utträde från Olympia-konferensen som gjorde hans supportrar hopplösa och hjärtbrutna. Även om legenden inte kunde ta hem titeln måste han ha planerat att ta itu med de kommande fighterna och tävlingarna.

Sedan hans misslyckande på Olympia har han alltid varit i kontakt med sina fans och delat med sig av uppdateringar om sina känslor och åsikter. Nyligen delade han ett inlägg på sitt Instagram-konto där han frågade fansens åsikter om hur hans hälsena kommer att se ut efter att han återhämtat sig från det. Han verkar vara tveksam till hur hans hälsena kommer att se ut efter att den är läkt.

Nick Walker oroade sig för sin hamstring

Nyligen har Nick Walker delat en historia på sitt Instagramkonto. Han verkar vara nyfiken på att veta om formen och storleken på hans hälsena. Han frågade: “Kommer det att bli någon deformation av den delvis slitna hälsenan, eller kommer den att se likadan ut när den är läkt?”

Med sitt senaste inlägg kan man anta att han är orolig över efterverkningarna av den hälsenaskada han ådrog sig under Mr Olympia. Hans oro fick honom att söka råd från sin Instagram-familj. Det är dock ännu inte bevittnat när han kommer att komma över det helt. Nick Walker är fortfarande på väg att bli frisk och delar varje uppdatering av sitt liv med sina fans.

Bodybuilding-ikonen stöder Nick Walkers speciella inbjudan för 2024 Mr. Olympia medan fans tycker annat: “Helt löjligt”

Nick Walkers förödande skada

Tyvärr, en dag innan Olympia startade, The Mutant, skakade Nick Walker världen med sitt oväntade tillkännagivande. Han har alltid varit aktiv på sociala medier genom sina inlägg relaterade till fitness och träning, men den här gången var det en fysikuppdateringsvideo. Kroppsbyggarlegenden meddelade att han inte skulle tävla i år på grund av sin hälsenaskada. Han sa, “Precis innan vi faktiskt kom hit (Orlando).”

Trots allt detta reste han till Orlando och gjorde allt som stod i hans makt för att tävla. “Jag försökte driva igenom det. Jag försökte göra vad jag kunde få all behandling jag kunde”, sa kroppsbyggaren. Men hans skada var för smärtsam. Han erkände med tårögda ögon: “Det var helt enkelt ingen chans att vi hamnade i topp tre vid det här laget.”

Förhoppningsvis kan Walker komma tillbaka till full kondition och återuppliva sin karriär.

RELATED ARTICLES

Mest populär