Saturday, December 9, 2023
HemBasketballNär Floyd Mayweather och Pete Davidson såg på vördnad, hyped NBA World...

När Floyd Mayweather och Pete Davidson såg på vördnad, hyped NBA World över “Jordan-Esque” visning från Ja Morant vs Knicks

Memphis Grizzlies brände New York Knicks på söndagskvällen i Madison Square Garden. Ja Morant var utan tvekan nyckelspelaren i vinsten för Grizzlies. Men i närvaro av Floyd Mayweather och Pete Davidson gav Morant NBA-världen ett ögonblick som påminde dem om den legendariske Michael Jordan.

Ja Morant gjorde ett upprörande spel under den tredje fjärdedelen av matchen mellan Grizzlies och Knicks. Morant tog emot bollen från John Konchar och dribblade sedan förbi Immanuel Quickley. Före honom hoppade Isaiah Hartenstein och Derrick Rose för att blockera Morant, men han backade och gjorde poäng. Dessutom fick han ett regelbrott och gav laget en trepoängschans.

Inte bara publiken, utan även spelarna på stranden reste sig för att fira “Jordan-Esque”-ögonblicket. Och det tog inte lång tid innan klippet blev viralt på internet. Och NBA-världen verkar hajpad över denna höjdpunkt i spelet, eftersom många tror att de inte får se sådana pjäser varje dag.

pic.twitter.com/Lpe00vCbw5

— Rob Perez (@WorldWideWob) 28 november 2022

Här är några av reaktionerna från NBA Twitter:

Kära nån

— myles clayton (@fadeawayclay4) 28 november 2022

Han är han

— ChipJit (@ChipJit) 28 november 2022

Jordanliknande pic.twitter.com/JVj8vaDrAZ

— Nacht Noche, FMVP – NBA (@LogoLookaway3) 28 november 2022

Det är roligt att se någon så atletisk säga till sig själv “idk jag ska bara hoppa och lista ut det i luften”

— Rorschach Cousins ​​(@rellim_nodnarb) 28 november 2022

en normal omvänd layup. mycket höjdpunkt värd såklart. inte som alla i nba kan göra det

— foxsabonis (@foxsabonis) 28 november 2022

Ja Morant lyser ännu en gång

Memphis Grizzlies besegrade New York Knicks med 4 poäng. Slutresultatet blev 127-123. Och Ja Morant var nattens stjärnspelare och tappade 27 poäng, 10 returer och 14 assist under sina 35 minuters spel. Han gav publiken en kraftfull allroundföreställning. När vi pratade om publiken sågs Floyd Mayweather och Pete Davidson njuta av spelet. Och att se Morants vilda pjäser måste ha gjort dem mållösa.

Dillon Brooks gav ytterligare en anmärkningsvärd prestation på natten och gjorde 23 poäng för laget. Med den här vinsten är Grizzlies på en segerserie på två spel och, med en percentil på 0,600, upptar de tredje positionen på Eastern Conferences poängtabell. Å andra sidan ligger Knicks på 11:e plats, och på tal om kvällens match tappade Jalen Brunson 30 poäng, nattens högsta. Men det räckte inte för att ta laget över strecket.

Vad var din reaktion på Ja Morants upprörande spel? Berätta för oss i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär