Sunday, December 10, 2023
HemBoxing"När får (Jake Paul) sin topp 10-rankning?": Francis Ngannou blir rankad av...

“När får (Jake Paul) sin topp 10-rankning?”: Francis Ngannou blir rankad av WBC Sparks Outrage Among Boxing World

Åsikter inom boxningssporten är som ett fartyg på öppet hav, som svajar från ena sidan till den andra. De människor som var upprörda över det delade beslutet vinner för Tyson Fury är nu upprörda över WBC:s beslut att rangordna Francis Ngannou i topp 10. Det är värt att nämna att cross-over-evenemanget också påverkade Furys position i ESPN:s topp 10-ranking, vilket släppte honom fyra platser till 10:e plats.

Efter att bråket avslutades förra månaden stämplades beslutet omedelbart som ett “rån”. av de flesta fans. Ngannou tappade Fury i den tredje omgången och höll sig mot den linjära tungviktsmästaren. Hans sensationella prestation väckte debatter och motiverade andra UFC-fighters att försöka gå över till boxning. Trots detta, efter att WBC bestämde sig för att ranka Ngannou bland topp 10, lämnade det en dålig smak i allas mun.

Francis Ngannou på topp 10 lockar till förlöjligande

Nyligen, iFL TV vände sig till X (tidigare Twitter) och delade uppdateringen, men nyheten väckte negativa reaktioner mer än något annat. Tweeten läser: “NGANNOU KOMMER IN I WBC TOP 10 Francis Ngannou har tagit sig in på WBC:s tungviktsranking på #10 efter hans framträdande mot Tyson Fury förra månaden. tankar?”

En användare hävdade med tillförsikt att topp tio för Ngannou var för hög på grund av hans oerfarenhet.

En annan användare lyfte fram det faktum att Ngannou har noll vinster samtidigt som han hävdade att det får sporten att se ut som ett skämt.

Även nästa användare hade en liknande uppfattning om beslutet från WBC. Användaren gick så långt som att fråga när Jake Paul skulle få en plats i rankingen.

Någon annan menade att beslutet minskar ansträngningarna för alla andra tungviktsboxare.

En användare ifrågasatte hur Ngannou är rankad bland de tio bästa utan att ha vunnit en enda match.

“Rovdjuret” Ngannou på Furys makt

Ngannou är vida känd som den hårdaste slagaren i stridsvärlden, något som har blivit välinspelat. Men vad tycker den hårdaste i MMA om Furys kraft? Medan framträder i en intervju med Showtime Sportberättade Ngannou för programledaren Brain Custer svaret på den frågan.

Enligt Ngannou har Fury kraften bakom sina slag eftersom han åt några av dem. “Fury slår ganska bra. Jag åt några av hans skott – han slår väldigt starkt, säger Ngannou. Han fortsatte med att jämföra handskstorlekarna i UFC och boxning, vilket gav kredit till Furys kraft. Ngnannu sa, “MMA-kamper är 4 oz handskar. I boxning är det 10 oz. Jag tror, ​​än så länge, han är toppen (hårdslående.)”

Efter att WBC rankade Ngannou bland de tio bästa, kan fansen inte låta bli att ifrågasätta beslutet och kritisera det. Vad tycker du om WBC:s beslut? Håller du med om beslutet?

RELATED ARTICLES

Mest populär