Saturday, January 28, 2023
HemNFL"När du har tre ...": Ärliga Patrick Mahomes gör ett ödmjukt erkännande...

“När du har tre …”: Ärliga Patrick Mahomes gör ett ödmjukt erkännande om misständ Broncos Face-off

Patrick Mahomes hade en blandad match mot AFC West-rivalerna Denver Broncos i vecka 14. Även om Chiefs gick segrande i slutet av slutsignalen, såg Mahomes inte nöjda ut och erkände att han hade tur mot Wilsons comeback-drift. .

Normalt sett får fans inte se Patrick Mahomes kasta avlyssningar eller få sparken på grund av hans surrealistiska scrambling-förmågor. Alla dessa planer omintetgjordes av att Broncos försvar spelade fenomenalt. Med hjälp av Russell Wilsons back-to-back touchdowns i slutminuterna av andra kvartalet.

Trots alla dessa bakslag, på något sätt, gjorde Mahomes 34 poäng mot 28 och förbättrade sin vinstsvit. Efter matchen, när Mahomes dök upp för presskonferensen, frågade reportrar honom om tränaren Andy Reids råd efter att ha medgett tre avlyssningar och mindre glidningar under natten.

“Ja, jag menar att han säger åt mig att fortsätta kasta den, man, fortsätt att svänga den. Han vill inte att jag ska förlora den jag är”, sa Mahomes. När jag går till sidlinjen är jag hård och de tränarna kommer till mig och de säger att de förstår vad jag vet, men de låter mig ändå veta vad jag kan bli bättre på.”

“Men jag kan bara inte sätta vårt lag i den situationen, och lyckligtvis vann vi. Men du vinner inte många matcher när du har tre interceptions”, förklarade han.

DYK DYPARE

Tja, i viss mån verkar hans bedömning rättvis, men att förlora en match vid denna tidpunkt kommer inte att skada Chiefs eftersom de redan är ett av de Super Bowl-tävlande lagen.

Takeaways från Patrick Mahomes och lagets prestation i vecka 14

Efter denna vinst är Chiefs på framsätet med ett säsongsrekord på 10-3. De har jämnat ut sin position tillsammans med Bills i AFC, på väg mot konferenstiteln.

Även om Mahomes kastade för tre avlyssningar, visade han upp en del av sin scrambling-magi i tredje och fjärde kvartalen. Framtidens Hall of Famer Travis Kelce låste upp en otrolig prestation och blev den snabbaste tight end någonsin att nå 10 000 karriärmottagande yards.

Offensiven fick en glimt av rookien Running Back Isiah Pachecos blixtrande färdigheter och en potentiell ersättare tillsammans med Jerick McKinnon i djupdiagrammet. Samtidigt visade det här spelet lite ljus på Chiefs försvar som inte kunde stoppa Wilsons comeback-drift under andra kvartalet. Texanerna är nästa på tur för Mahomes och Co innan de möter Russell Wilson igen i vecka 17.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär