Saturday, January 28, 2023
HemBoxing"När du blir äldre ...": Floyd Mayweather svarar äntligen på Gervonta Davis'...

“När du blir äldre …”: Floyd Mayweather svarar äntligen på Gervonta Davis’ uppsägningspapper fråga

Boxningslegenden Floyd Mayweather och hans skyddsling Gervonta Davis förhållande tog nyligen en bisarr vändning efter att den senare begärde uppsägningspapper från sin tidigare promotor. Detta fick många fans att undra hur Mayweather skulle svara på detta krav.

Den tidigare 5-divisionsmästaren har dock avslöjat hur han kände när Davis bad om att lämna sin befordran. Mayweather har varit “Tanks” promotor sedan starten av hans professionella karriär tillbaka 2013. Sedan dess har “Money” väglett honom på hans resa mot att bli en mästare i flera divisioner som Mayweather själv. Det var alltså ingen överraskning när ‘TBE’ såg lite av sig själv i Davis.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Earn Your Leisure (@earnyourleisure)

I intervjun konstaterade han att det var en obeskrivlig känsla när han fick chansen att ta ett barn som liknar honom själv under sina vingar och hjälpa honom att bli mångmiljonär. “Det finns inget som att ta ett barn som kommer från samma bakgrund som du och hjälpa dem att sätta dem i en position att bli mångmiljonär, du vet,” sa han.

Floyd Mayweather ger sin syn på att ta emot uppsägningspapper från Gervonta Davis

Mayweather berättade till och med när Davis kom fram till honom för en autograf när “Money” förebådade Davis att bli en framtida mästare. Men han hävdade sedan att om “Tank” kändes som att han hade det bra utan sin mentor, borde han göra sin egen väg.

DYK DYPARE

“Du träffar den här killen han kommer fram till dig för en autograf. Du skrev autografen åt honom sen säger jag till honom om några år när du blir äldre. Jag ska jobba med dig och jag ska göra dig till världsmästare en dag. Flera år senare började jag arbeta med honom, hjälpte honom, pushade honom att bli fantastisk, och om han känner att han växte vingar där han kan flyga och bli sin egen chef, mer kraft till honom, tillade Mayweather.

Davis tog nyligen till Twitter och bad om uppsägning från Mayweathers kampanjer. Men han raderade sedan tweeten och skickade blandade meddelanden om sin position med befordran. Utöver detta är han inställd på att återvända till ringen i januari mot Luis Garcia. Matchen kommer att äga rum i Capitol One Arena i Washington DC då Davis siktar på en potentiell match med Ryan Garcia 2023.

Vad tyckte du om Mayweathers svar på Davis? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär