Sunday, December 10, 2023
HemTennisNaomi Osakas Inner Fangirl för Lewis Hamilton avslöjades när hon avslöjar sitt...

Naomi Osakas Inner Fangirl för Lewis Hamilton avslöjades när hon avslöjar sitt enda syfte med att se “Drive to Survive”

Alla får vara fan av någon, även toppatleterna också. I en nyligen uppdaterad uppdatering på Instagram lade den 4-faldiga Grand Slam-mästaren Naomi Osaka upp en intressant historia. Las Vegas Grand Prix har skapat mycket buzz i tenniscommunityt. Medan fans har sett sådana som Serena Williams och Venus Williams pryda F1-evenemanget i Miami tidigare, visste ingen om den japanska stjärnans fandom, förrän nu. Osakas sätt att berätta om sin favorit F1-förare, Lewis Hamilton, var dock ganska annorlunda än resten.

Lewis Hamilton har etsat sitt namn i historieböckerna som en legend inom sporten och har varit en fansfavorit i många år. Därför var det bara naturligt att Osaka var mer benägen mot honom än någon annan i F1.

Hur Hamiltons modestopp drog Naomi Osaka mot F1

Glittern och glamouren i Las Vegas Grand Prix är inte nödvändigtvis där motorerna brusar utan där stilen står i centrum. Mitt i racingglöden lyste Osakas sociala medier upp med en intressant överraskning. Detta var dock inte en glimt av en höghastighetsmanöver på banan. Det var Lewis Hamilton, som sprattlade i en ren och glittrig outfit vid ett evenemang före loppet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Osaka, som är den modefantast hon är, kunde inte låta bli att dela sina tankar. Hennes Instagram-berättelse avslöjade ett utdrag från Hamiltons bländande bana. Den åtföljdes av en bildtext som spred bönor på hennes F1-fascination och hennes vana att titta på Netflix doku-serie, Drive to Survive. Hon skrev: “NGL det fanns en punkt när jag tittade på F1 Netflix för att se hans kläder.”

Det blir tydligt att Osakas intresse för Hamilton sträcker sig bortom hans segrar på banan. Racingikonens stilkvot fångade Osakas uppmärksamhet, och det här var definitivt inte första gången.

Osakas trendsättande mode

Under visiret och racerbanans lockelse framträder Naomi Osakas kärlek till mode som en avgörande aspekt av hennes personlighet. Osaka är välkänt för att inte bara klara servar utan också för sin unika stil. Hon är en trendsättare i sin egen rätt. Hennes domstolsframträdanden är en duk där hon utan ansträngning blandar atleticism med banansvärda outfits.

En närmare titt på hennes sociala medier avslöjar en modefantast som ligger långt före trenderna. Så när Osaka ställer in sig på Netflix för att få en glimt av Lewis Hamiltons modeeskapader, är det mer än bara fandom. Det är nästan som om en fashionista hyllar en släkting.

Osakas beundran för Hamiltons stil blir ett fashionabelt möte. Modevärlden är där de två ikonerna kan utbyta nickar. Tror du att Hamilton kommer att erkänna Osakas beundran av hans modekänsla? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär