Saturday, January 28, 2023
HemTennisNaomi Osakas hårt slående epifani, inspirerad av Tom Brady och LeBron James,...

Naomi Osakas hårt slående epifani, inspirerad av Tom Brady och LeBron James, som födde ett företag värt 100 miljoner dollar – “Why Can’t I…”

Naomi Osaka steg till toppen av sin berömmelse när hon besegrade tidigare världsnr. 1, Serena Williams, 2018 och vann fyra Grand Slam-titlar. Men tennis förblev inte hennes enda styrka. Den japanska spelaren pressade sig själv att regera på andra områden också. Det inkluderade mode, affärer, krypto etc. Trots tvivel om sina förmågor jämförde hon sig själv med LeBron James, Kevin Durant och Tom Brady.

Med lanseringen av Evolve har hon ytterligare befäst sådana jämförelser. Med sin agent och hans fru, Stuart Duguid och Carly, lade trion grunden till Evolve, deras egen sportbyrå.

Naomi Osaka jämförde sig själv med LeBron James, Kevin Durant och Tom Brady

Den japanska tennisstjärnan öppnade upp om kampen för att hitta sin egen plats i denna värld. Och det fick henne att ständigt tvivla på sina talanger. Så småningom fokuserade hon på att jämföra sig med sådana som NBA-stjärnorna LeBron James och Kevin Durant och NFL-stjärnan Tom Brady. I en intervju med Boardroom minns medgrundaren Stuart Duguid när hon kom till honom och hans fru och tittade på legendariska spelare. Han citerade vad hon sa, “Varför kan jag inte vara som alla dessa manliga superstjärnor?”

Genom att arbeta med Stuart Duguid har Osaka blivit den högst betalda WTA-spelaren på banan.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av EVOLVE (@thisisevolve)

Trots ett tufft år på banan har Osaka använt sin expertis inom nya områden som har sträckt sig från modeindustrin till underhållningsindustrin. Denna mångfald visar det växande engagemanget hos japanska spelare utanför tennissfären.

Dessutom har den australiensiska tennisstjärnan Nick Kyrgios blivit den första tennisspelaren att signera med Osakas sportbolag Evolve.

Osaka ångrade en gång att han inte kontaktade Kobe Bryant på grund av ännu en jämförelse

Naomi Osaka är en ivrig basketfantast. Så småningom, med sin uppgång i tennisvärlden, kom hon i nära kontakt med många av de världsberömda basketspelarna. Och detta inkluderade den legendariske NBA-spelaren Kobe Bryant. Jämförelsen hade dock kommit upp igen. Hon kände att hon var för svag för att jämföras med honom mentalt och tvekade därför att kontakta LA Lakers-legenden. Men hon visste inte vid den tidpunkten att det skulle bli en av hennes livs största ånger. Kobe Bryant dog tragiskt i en helikopterkrasch i januari 2020.

Ändå har spelaren kommit ut starkt och nu leder Osaka inte bara med ett starkt tankesätt utan också med ett ambitiöst hjärta, både på och utanför planen.

Kommer hon att återgå till sin bästa form på WTA-touren 2023? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär