Sunday, February 25, 2024
HemTennisNaomi Osaka visar kärlek på popikonen Beyonce när hon delar glimtar av...

Naomi Osaka visar kärlek på popikonen Beyonce när hon delar glimtar av sitt nya utseende

Beyonce Knowles är en ikon i termens alla betydelser. Sedan sina dagar med Destiny’s Child har Beyonce varit på väg att bli den största popikonen i världen. Hon lever stort i sina fans hjärtan, och bara ett enda inlägg från henne får enorm uppmärksamhet. Man kunde se båda påståendena gå i uppfyllelse när ett av hennes inlägg såg kärlek överöstas av Naomi Osaka.

Amerikas favoritvideo idag

Den japansk-amerikanska spelaren är ett stort fan av Beyonce, och hon har följt henne i flera år vid det här laget. Hon blev mamma i år, men när chansen kom att se henne uppträda gjorde Osaka alla lämpliga arrangemang.

Naomi Osaka överöser Beyonce med kärlek

Osaka har varit frånvarande från tennisscenen, men hennes liv har vimlat av aktivitet. Hon blev mamma för första gången i år och deltog även i flera satsningar. Hon har också varit aktiv på sociala medier och har interagerat med världen på onlineplattformen. Man kunde se henne vara aktiv på sociala medier igen när hon kommenterade Beyonces senaste inlägg.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Beyoncé (@beyonce)

Den 32-faldiga Grammisvinnaren laddade upp ett inlägg där hon bar en figurnära klänning i silver. Hon tog på sig långa handskar i samma färg och laddade även upp en bild och en video med sin man, Jay Z. Beyonce, och la till åtta bilder, som visade att hon hade färgat håret för att matcha nyansen på klänningen. Förälskad i hennes inlägg kunde Osaka inte låta bli att lämna en kärleksfull kommentar till stjärnan. Hon skrev “”.

Nästan en månad efter att ha njutit av drottning Beyonce i tysthet, gör nyblivna mamman Naomi Osaka en känslomässig vädjan med fyra ord

Osaka följer är en fangirl av “Single Ladies”-sångerskan. Hon följer hennes uppdateringar och går för att se henne uppträda live så mycket hon kan. Osaka var med på Beyonces senaste konsert, som slog rekord.

Osaka lever upp till det i Beyonces konsert

Osaka födde sin dotter, Shai, i juli 2023. Att bli förälder för första gången är en stor uppgift för många, och de måste ofta offra sig i många aspekter av livet.

Naomi Osaka bestämde sig dock för att inte vara en sådan mamma. När Beyonces konsert rullade runt hittade Osaka en barnvakt, njöt av en utekväll och såg sin favoritsångerska ge ett exceptionellt framträdande.

Hon tog många videor av Beyonce och delade dem på sin Instagram-story, där sångerskan skakade ett ben med sina dansare och sitta på en silverhäststaty. Hon njöt av hjärtat av natten, som kommer att leva med henne i dagar framöver. Hennes kärlek till popsångerskan lever fortfarande, och man kan se det i kommentaren hon lämnade på sitt inlägg.

RELATED ARTICLES

Mest populär