Wednesday, February 28, 2024
HemNaomi OsakaNaomi Osaka: "(Shais) den enda jag tänker på", och hur moderskapet gav...

Naomi Osaka: “(Shais) den enda jag tänker på”, och hur moderskapet gav en känsla av säkerhet

När du är i ett yrke som jobbar med ranking, särskilt inom sporter som tennis, kan det ge en känsla av trygghet när du är i toppen. Det är vad Naomi Osaka också gick igenom. Att mäta sitt värde baserat på hennes rang var vad hon gjorde precis som många andra spelare på touren. Men så kom en reality check.

Nu när hon är mamma och har sin dotter Shai i sitt liv har Naomi Osakas perspektiv förändrats och Shai har blivit det viktigaste i hennes liv. Detta har också hjälpt henne att få tillbaka sin känsla av trygghet.

Shai har gjort Naomi Osaka säkrare, den viktigaste delen av hennes liv

Efter att ha blivit mamma har mycket saker förändrats för Naomi Osaka. En av de viktiga sakerna som har förändrats är att hon nu inte känner sig osäker om hon inte är där hon vill vara i sitt yrkesliv.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Crate and Kids (@crateandkids)

Osaka delade i en nyligen intervju: “Jag är inte säker på vad som kommer att hända när jag får min rankning där jag vill att den ska vara. Men jag tror verkligen att Shai balanserade mig mycket.” Vidare pratade hon också om hur Shai har blivit den enda personen hon tänker på när det kommer till att räkna människor som älskar henne.

Hon sa: “Det känns skönt att veta att oavsett vad som händer kommer någon att finnas där som älskar dig och bryr sig om dig. Hon är den enda jag tänker på.” Det är hjärtevärmande att veta hur hennes barn har blivit en av de personer som gör hennes liv bättre och lättare.

Även om Shai har varit en välsignelse för Osaka, var det inte lätt för tennisstjärnan att föda barn och vad som kom efter det, som hon upprepade i en av sina intervjuer.

Naomi Osaka berättar vilken “smärtsam” upplevelse förlossningen var

Tillbaka på banan efter förlossningen berättade Naomi Osaka en gång hur förlossningen var en av de mest smärtsamma sakerna hon var tvungen att göra i livet, “Jag känner bara att jag kan göra vad som helst och ingenting kommer att störa mig, och smärttoleransen har definitivt ökat mycket av det.”

Och inte bara fysiskt, hon konstaterade också att hon på grund av smärttoleransen också har slutat bry sig om andras åsikter längre eftersom det har gjort henne väldigt stark.

Varje individ närmar sig moderskap, eller föräldraskap i allmänhet, på olika sätt. För Naomi Osaka gör hennes dotter Shai henne ännu starkare.

Inlägget Naomi Osaka: ‘(Shai’s) the Only One I Think About’, och hur moderskap gav en känsla av säkerhet dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär