Wednesday, February 21, 2024
HemTennisNaomi Osaka klarar julen i en intensiv öppningsrunda i Brisbane

Naomi Osaka klarar julen i en intensiv öppningsrunda i Brisbane

Den japanska tennisstjärnan, Naomi Osaka, gör sig redo för sin comeback. 26-åringen har inte spelat tävlingstennis på över ett år nu efter att hon tillkännagav sin graviditet. Därefter, i juli i år, födde hon sin första dotter med rapparen Cordae. Sedan dess har hon delat med sig av glimtar av sin förtjusande familjetid. Men hon närmar sig sakta och stadigt sin återkomst till turnén och nyligen delade hon en uppdatering om detsamma.

Amerikas favoritvideo idag

Naomi Osakas fans, en fyrfaldig Grand Slam-mästare, har stora förhoppningar på henne om hennes comeback. Samtidigt som de har missat att se henne i aktion, siktar hon på att komma tillbaka matchfit i tid för sin comeback. Låt oss se Osakas senaste uppdatering om hennes återkomst till sporten.

Naomi Osaka svettas ut på banan

För några timmar sedan gick den före detta världsettan till Instagram för att dela glimtar av hennes träningspass i Brisbane innan hon återvände till sporten. Tidigare denna månad bröt Osaka sin tystnad angående sin comeback. Hon meddelade att hon kommer att återvända till tennis på Brisbane International efter sin mammaledighet.

Nu lade hon upp en berättelse på sin officiella Instagram-profil där hon delade en bild av hard court i Brisbane. Hon visade tecken på sitt träningspass efter en lång frånvaro från sporten. Dessutom önskade hon sina fans jul och sa, “God Jul.”

Brisbane International kommer att fungera som en uppvärmningsturnering för Osaka inför Australian Open. Från och med den 31 december kommer Brisbane International att vara en av WTA-säsongens inledande turneringar tillsammans med United Cup. Osaka spelade senast i Pan Pacific Open i september 2022 och har varit borta från sporten sedan dess. Hon har dock stora mål inför den kommande säsongen.

Nyblivna mamman Naomi Osakas psykiska ohälsa återupptas med en hoppfull profetia inför Australian Opens comeback

Vad sa Osaka om sin comeback?

Den japanska stjärnan är redo att ge allt i denna nya fas av hennes karriär efter att ha blivit mamma. Samtidigt som Osaka påminde sina gyllene dagar inom sporten, lade Osaka också upp planer för framtiden. Hon har stora ambitioner i åtanke när hon avslöjade sina comebackplaner.

När vi pratade om detta sa Osaka: “Jag tror att jag precis har missat tävlingen. Jag är en väldigt tävlingsmänniska, så det har varit riktigt häftigt att se så många spelare göra det riktigt bra, och så många gillar nya ansikten. Och jag tänker på vad jag vill åstadkomma mycket när jag kommer tillbaka på banan, så förhoppningsvis klarar jag mig bra på gräs och lera nästa år.”

Det ska bli intressant att se om Naomi Osaka lyckas med sin comeback. Kan hon vinna en Grand Slam-titel 2024? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär