Wednesday, February 21, 2024
HemTennisNaomi Osaka blir självkritisk när hon erkänner stora brister i sitt spel...

Naomi Osaka blir självkritisk när hon erkänner stora brister i sitt spel inför Australian Open-återkomsten

Den japanska tennisstjärnan Naomi Osaka gjorde en ärlig bekännelse inför sin resa till Australian Open 2024. Osaka spelade mot den tjeckiska republikanska spelaren Karolina Pliskova i omgång 2 av Brisbane International. Hon gick med i denna turnering som ett uppvärmningsevenemang innan Grand Slam-evenemanget. I en nära tresetare besegrades Osaka dock av Pliskova. Efter den förlusten avslöjade Osaka sina tennissvagheter för fansen.

Amerikas favoritvideo idag

Osaka hade tidigare uttryckt stort hopp om årets första Grand Slam-evenemang. Hennes återkomst med Brisbane International var verkligen spännande för hennes fans också. Osaka analyserade sin match mot Pliskova och kom nyligen med en strategi för AO 2024.

Naomi Osaka anser att hennes match med Pliskova kunde ha “utfallit helt annorlunda”

Den här japanska tennisstjärnan gjorde en ärlig bekännelse och delade med sig av alla svagheter hon hittade i sin match mot Pliskova. Osaka sa: “I matchen mot Pliskova kände jag att min serve var tillräckligt bra. Men samtidigt önskar jag att min avkastning var ännu 10% bättre…Det var många brytpunkter i den matchen. Om jag hade tagit tre av dem tror jag att matchen hade blivit helt annorlunda.”

Inte bara det, utan Osaka gick längre för att dela mer om sina misstag, eftersom hon också berättade om sina problem med backhand-slagen. Men hon är fortfarande hoppfull om sina förbättringar. Osaka sa: “Jag är övertygad om att jag kan göra det jag behöver göra. Jag känner att jag kan spela på mitt sätt hela matchen.”

Naomi Osakas bekännelse visar upp hennes hängivenhet för sporten. Hur hon sågs när hon erkände sina misstag med ett stort intresse för improvisation, var fansen försäkrade om att hon kommer att göra bra ifrån sig den här säsongen. Men kommer hon att kunna göra tillräckligt för att vinna detta Grand Slam-evenemang?

“Froggy” Välkommen till Naomi Osaka i Brisbane när tennisträningen tar ett snabbt stopp

Efter en skakig start på sin comeback, kommer Osaka att vara lika självsäker som hon var för några veckor sedan?

Naomi Osaka kommer att spela mot Frankrikes Caroline Garcia i den första omgången av Australian Open 2024. Medan hennes fans är exalterade över hennes återkomst, oroar Naomi Osakas prestation på Brisbane International människor. De tror att efter att ha spelat bara två matcher i turneringen kanske Osaka inte kan möta tuffa konkurrenter som Iga Swiatek eller Coco Gauff.

Ändå är den här japanska tennisstjärnan självsäker och det är allt som betyder något för hennes fans just nu. Intressant nog befanns Osaka vara supersäker på sina chanser på AO för några veckor sedan också. När hon blev tillfrågad om det, svarade hon: “Jag vill inte sätta press på mig själv, men jag tror att jag kan vinna en slam i år. Det är en lång säsong och jag har förstärkt mitt schema med fler turneringar för att ge mig själv mer matchspel. Jag tror att jag kommer att vara på ett bra ställe när sommarens hard court swing.”

Osakas bekännelse om hennes misstag i matchen mot Pliskova försäkrade fansen om hennes hängivenhet för sporten. Oavsett om hon vinner Australian Open 2024 eller inte, kommer Naomi Osaka alltid att älskas av sina fans för sin ärlighet och respekt för tennis.

RELATED ARTICLES

Mest populär