Friday, February 3, 2023
HemGolf"Något annat": Nelly Korda delar sin spänning över det kommande QBE Shootout...

“Något annat”: Nelly Korda delar sin spänning över det kommande QBE Shootout Mixed Event

Golfvärlden har erbjudit alla typer av överraskningar till fans. Sedan LIV Golf lanserades har många turer, inklusive PGA Tour, kommit igång. De PGA Tour och LPGA Tour tillkännagav nyligen en allians för manliga och kvinnliga golfare på 2023 QBE Shootout. Och golflegenden Nelly Korda reagerade nyligen på det unika konceptet i form av en turnering.

Nelly Korda reagerar på den kommande QBE Shootout

Nelly Korda och Lexi Thompson representerar QBE Shootout den här veckan. Världen är glada över att uppleva detta unika evenemang med både manliga och kvinnliga golfare som spelar samtidigt. Fans såväl som spelare har gett alla typer av reaktioner på konceptet med evenemanget. QBE Shootout-evenemanget kommer dock inte att bli ett mixed-team-evenemang förrän 2023. Men LPGA-stjärnan Nelly Korda är redo att vara en del av turneringen. Dessutom delade hon nyligen sin spänning om detsamma i en intervju.

“För oss att stå på scen med männen tycker jag också är spännande, och för tittarna är det bara lite annorlunda”, sa hon. Korda har varit en av de mest dekorerade spelarna på LPGA Tour. Medan andra spelare inklusive manliga golfare också reagerade på nyheten. Den amerikanske professionella golfaren Billy Horschel gav också sina åsikter om detsamma och sa: “Jag tror att det är något som behövde göras ett bra tag… Det kommer att gynna PGA Tour… Jag tror att det kommer att gynna LPGA Tour ännu mer i villkor för att få mer exponering.”

Redo för stunden @QBEShootout 👏 pic.twitter.com/NrEkpaQWQI

— PGA TOUR (@PGATOUR) 9 december 2022

Fler spelare, bl.a juli Inkster, gav sina reaktioner på den nya händelsen. “Det var en av mina favoritturneringar,” sa hon. “Det var bra för männen att se kvinnorna spela och hur bra de kan spela.” Korda har också aktivt pratat om hur kvinnor förtjänar samma mängd berömmelse och möjligheter som män när det kommer till golf. Och lyckligtvis har LPGA-touren tillsammans med PGA-touren allierat sig med att presentera golfare av båda könen på samma plan, vilket gynnar alla spelares intresse.

DYK DYPARE

Många tar detta som ett steg från PGA-touren för att ligga före i konkurrensen med LIV Golf-ligan. Den Saudi-stödda ligan förväntades lansera ett liknande evenemang snart. Dessutom tillfrågades spelare om deras åsikter om att delta i det rapporterade LIV blandade evenemanget långt innan QBE Shootout tillkännagavs. Men LPGA-touren har redan gjort sitt drag och detta kan vara till hjälp för touren att behålla sina spelare baserat på detta evenemang.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär