Sunday, December 10, 2023
HemGymnasticsMyKayla Skinner tar en återgång med Drakes "In My Feelings"-utmaning, återupplever gymnastikdansen...

MyKayla Skinner tar en återgång med Drakes “In My Feelings”-utmaning, återupplever gymnastikdansen som fängslade världen

En av de dekorerade gymnastikfigurerna Mykayla Skinner har nyligen blivit mamma och retar redan internet med möjligheten till en ny. Att kliva in i moderskapet är inte ett lätt jobb att göra, men Skinner omfamnar sin resa och är mer än glad över att spela rollen som en mamma. Hon har ägnat sig mycket åt gymnastikvärlden också. Hon var OS-silvermedaljör 2020 och var suppleant för OS-laget 2016. Hon tävlade även vid världsmästerskapen 2014, där hon bidrog till det amerikanska lagets guldmedalj.

Även efter att ha haft en trogen karriär inom gymnastiksfären överraskade hon alla sina fans genom att tillkännage att hon gick i pension vid tidig ålder av 26 år 2021. Sedan dess har hon varit mer fokuserad på sin familj. Hon har skapat vågor runt internet när hon födde sitt första barn, Lottie. Den här gången har hon vänt en del huvuden genom att dela en gammal, mycket berömd “In My Feelings”-trend på sina sociala medier.

Mykayla Skinner delar med sig av sin videogrooving i en gammal trend

Mykayla Skinner är, förutom att vara gymnast och nybliven mamma, bland de mest socialt aktiva. Men efter att ha fått barn, precis som varje nybliven mamma, kan det vara lite svårt att ta reda på “mig tid”. Skinner, hur upptagen av sitt liv än, delade en återgång på sina sociala medier som gav en ström av nostalgi till alla hennes fans.

Hon publicerade om en video från 2018 på sin Instagram-berättelse där hon sågs göra utmaningen “In My Feelings”. Precis som trenden går, ses hon hoppa ut ur bilen och groova på Drakes låt. Bildtexten i den här berättelsen bar: “Kommer du ihåg när det här var en grej?! Vet inte hur detta blev viralt lol”.

Denna mycket berömda trend 2018 väcktes till liv igen av Skinner, och det var inget annat än en njutning att titta på. Dagar innan denna nostalgiska uppdatering, mitt i rollen som en nybliven mamma, sågs Skinner stjäla lite tid för sig själv och dela en bedårande uppdatering om detsamma på sina sociala medier.

Mykayla Skinner har sett spendera lite “mig-tid”

Saker och ting förändras när människor måste ta ansvaret för nya roller och det är precis likadant för den amerikanske gymnasten Skinner. Precis som alla andra mammor förstår Skinner nu värdet av att ta reda på lite tid för sig själv och hennes senaste uppdatering på sociala medier säger allt. Hon delade en serie bilder på sig själv och hur vackra hennes bilder än var, bildtexten stal showen.

Nya mamman MyKayla Skinner visar upp nya semestertraditioner med “Best Elf”-låda för babydotter

Hon sågs stå med ett leende på två bilder och delade en selfie med den. Bildtexten till detta stod “Lottie Jane sov så jag tog några bilder själv! Kan fortfarande inte fatta att jag är mamma”. Den här söta uppdateringen beskriver kortfattat den perfekta situationen för alla nyblivna mammor där ute. Med detta delade hon också några extremt fascinerande bilder på sina sociala medier med sin nya bästa vän för livet, sin dotter.

RELATED ARTICLES

Mest populär