Saturday, January 28, 2023
HemOlympics"Mycket stödjande i den aspekten": Wayne Gretzkys dotter satte upp relationsmål med...

“Mycket stödjande i den aspekten”: Wayne Gretzkys dotter satte upp relationsmål med en underbar gest mitt i Dustin Johnsons ansträngande schema 2021

Paulina Gretzky och Dustin Johnson tillkännagav sin förlovning i augusti 2013. Paret knöt dock inte knuten förrän i april 2022. 2021 satte Dustin Johnson sig ner för en intervju med tidningen Gotham och diskuterade sitt förhållande med NHL-legendarens äldsta dotter Wayne Gretzky.

Under intervjun pratade den proffsiga golfaren om Paulinas underbara gest och hur den hjälpte dem att behålla sin relation mitt i ett hektiskt schema.

Paulina Gretzky är hans största supporter

Under intervjun 2021 frågade Gotham Magazine Dustin om Paulina accepterar och anpassar sig till sitt ansträngande schema. “Hon förstår vad som krävs för att vara en professionell idrottare och de uppoffringar du måste göra,” sa Johnson. Paulina växte upp med att titta på sin far, Wayne Gretzky, så hon var väl medveten om hur man anpassar sig till en idrottsmans livsstil.

“Hon är mycket stödjande i den aspekten,” sa Johnson. Paulina vet att en elitgolfare som Dustin måste resa jorden runt för att delta i olika tävlingar. Precis som sin pappa, som ständigt skulle resa mellan Kanada och USA under sin karriär, åker Dustin vart än turnén tar honom. Paulina följer dock med Dustin till många av hans spel.

Grönt kan vara deras färg 💚

Masters-mästaren Dustin Johnson och hans partner Paulina Gretzky (dotter till NHL-legendaren Wayne Gretzky) firade sin vinst på söndagen på Augusta National efter en rekordstor prestation 👏⛳️ #tegitaren pic.twitter.com/F0WzmIb7FU

— The GIST USA (@thegistusa) 16 november 2020

Paret har också två söner. Enligt Dustin får de lite “ensamtid” på grund av resor och barnen. Paret delar dock upp föräldrauppgifterna enligt deras schema för att göra saker enklare. Även om det kan bli svårt, hjälper Paulinas orubbliga stöd till Dustin paret att ta sig igenom tuffa tider.

Även om Paulina gör uppoffringar, sa Dustin att han måste “lägga på arbetet”, det tidigare nr. 1 golfspelare i världen har ett strikt träningsschema. Förutom fysisk träning sa Johnson att han ständigt arbetar för att förbättra sitt spel på golfbanan.

Hur Wayne Gretzky har hjälpt den dekorerade golfaren

Paulina är inte den enda stödjande familjemedlem Dustin är tacksam över att ha. Svärfar Wayne Gretzky stöttar också Dustin i hans strävan att bli en bättre golfspelare. NHL-legenden tycker också om att spela golf. Faktum är att Wayne och Johnson träffades på en välgörenhetsorganisation 2012, ett år innan Johnson träffade Paulina.

#Kanada: “Wayne Gretzkys dotters pojkvän vinner golfturneringen.” #Mästarna pic.twitter.com/cG7t3M0eTX

— Tony Smith😏🥃 (@smirkswiggler) 15 november 2020

Wayne och Dustin har också spelat tävlingsgolf på AT&T Pebble Beach Pro-Am. 2018 blev det tidigare världsnr. En golfare sa till och med att Gretzky var hans mentor. Dustin sa att Wayne inspirerade och uppmanade honom att fortsätta att förbättra sig även efter att han funnit framgång.

Dustin Johnson är bland de bästa golfspelarna i världen och har 24 PGA-tourvinster. Men att ha Paulina som sin partner har hjälpt Dustin att upprätthålla stabilitet i hans personliga liv.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär