Wednesday, February 21, 2024
HemWwe"Mycket respekt": 92 dagar efter hans AEW-avgång ger disciplinnämndens ledamot Bryan Danielson...

“Mycket respekt”: 92 dagar efter hans AEW-avgång ger disciplinnämndens ledamot Bryan Danielson sin dom över CM Punks WWE-återkomst

En av de mest chockerande nyheterna i september 2023 var CM Punks release från AEW. Beslutet togs av AEW efter Punks inblandning i ett bråk bakom scenen med Jack Perry. En av medlemmarna i disciplinnämnden som fattade beslutet var AEW:s Bryan Danielson. Men efter att Punk återvänt till WWE, delade Danielson i en intervju sina åsikter om The Second City Saint.

Amerikas favoritvideo idag

Vad Bryan Danielson tycker om CM Punk

Medan han pratade med Alex McCarthy från Inside the Ropes, bestämde sig The American Dragon för att ge lite inblick i hur han känner för Punk och hans känslor efter hans sparkning. Han sa, “Jag är bara en del av disciplinnämnden och vi var tvungna att vidta de åtgärder som vi var tvungna att vidta. Det hela var jobbigt.” Detta innebar att även om beslutet var svårt för honom, var han tvungen att fatta det.

När han pratade om punk sa han: “Jag gillar verkligen punk och jag har mycket respekt för punk.” Han tillade vidare att han tror att Punk hade varit en integrerad del av AEW och gjort betydande bidrag till marknadsföringen. Medan han önskade honom det bästa när han återvände till WWE, bestämde sig AEW-stjärnan för att inte kommentera något mer i ämnet.

RELATED ARTICLES

Mest populär