Wednesday, February 21, 2024
HemHorseracing"Mycket kunnig men": Hästkapplöpningsfans splittrades när Tom Scudamore analyserar potentiell störning i...

“Mycket kunnig men”: Hästkapplöpningsfans splittrades när Tom Scudamore analyserar potentiell störning i nybörjares begränsade handikappjakt

Engelska jockeyn Tom Scudamore är en av de mest skickliga hoppjockeyerna som tog pensionering från racing med omedelbar verkan. Efter att ha blivit utslagen på Leicester Racecourse avslutade han sina otroliga 25 år av hästkapplöpningskarriär tidigare i år. Son till den 8-faldiga mästaren Jockey Peter Scudamore, Tom har en glittrande karriär med en imponerande seger på 1 511. Med häpnadsväckande prestationer rankas han bland de 10 mest framgångsrika Jump-jockeyerna i Storbritanniens och Irlands historia. Den här gången skapar den 40-årige jockeyn rubriker på grund av sin senaste åsikt om handikapplopp för nybörjare.

Amerikas favoritvideo idag

Toms senaste analys har väckt splittring bland fansen på internet. Låt oss titta närmare på reaktionerna och åsikterna som cirkulerar på nätet.

Scudamore delar åsikter om Novices’ Limited Handicap Chase

ITV Racing tog till sitt Twitter-handtag för att dela ett inlägg med Scudamores analys. Inlägget är rubricerat, “Tom Scudamore talar om för oss om det förekom någon störning under Novices’ Limited Handicap Chase på Newbury .”

Scudamore fördjupar sig i de sista etapperna, med Henry Spren och Keenwood på vänster sida, och Walking On Air med James Bowen till höger. Han analyserar rörelsen vidare. Han håller åskådarna uppdaterade när James växlar runt för att få slut på Walking On Air igen.

Scudamore tillägger, “Det unika med kursen, du måste ta hänsyn till det, och Keenwood hela vägen igenom är medveten om James på hans insida, han har gjort plats åt honom i enlighet med detta, om James hade smugit sig inuti skulle det alltid ha funnits. plats för honom, han har fattat beslutet att byta för att få slut på Walking On Air igen, tyvärr för James har linjen inte kommit igenom.”

Den tredje generationens brittiska platt-före detta jockey Scudamores senaste analys splittrade jockeys fans.

Fans splittras efter tidigare jockeys senaste analys

Sedan ITV postade hans korta klipp har fansen visat sin förbittring angående detta, en av fansen kommenterade: ”Tom mycket kunnig men kan vi se mer av Leonna tack?”

Ändå kritiserade ett annat fan också den legendariska jockeyn för hans senaste analys och kommenterade “Tom Scudamore är en briljant analytiker och kommer med lite torr kvickhet. Hela ITV-teamet är fantastiska men fler Tom snälla ” Medan ett annat fan jämförde honom med den andra Jockeyn och skrev en anteckning ” Bara James Bowen skulle göra det … varför ???? Helt värdelös”

Men några av Tom Scudamores fans stöttade honom genom att skriva en kommentar som lyder: “TS tipsade om detta tidigare under dagen. Hans £20 på nosen Selection. Han var Bob på”

Trots att han konsekvent utsätts för nedsättande av sina fans, Tom blev också trollad för att han inte delade åsikter om en annan jockey. Ett annat fan kommenterade Tom undviker frågan helt igen. Du kommer aldrig att höra honom kritisera en jockey så det är ingen idé att någonsin be honom uttrycka en åsikt. Vem var jockeyernas hopplösa representant under all mobbning & piskrecensionsfarsen?”

Därför var Scudamores analys av Chase en stridspunkt bland fansen, som ändå njöt av det.

RELATED ARTICLES

Mest populär