Thursday, November 30, 2023
HemBoxing"My Son Would Beat Yo Soft A**": Devin Haneys far skickar sträng...

“My Son Would Beat Yo Soft A**”: Devin Haneys far skickar sträng varning till Jared Anderson mitt i pågående nötkött

Tussles är inte främmande inom sporten. Det är dock allmänt förekommande att bevittna fäder till boxare som engagerar sig i nötkött. Om du inte är det Devin Haneys pappa. Bill Haney har spelat en viktig roll i att forma Haneys karriär. Dessutom har han varit en stöttepelare även utanför ringen. I huvudsak, för de senaste dagarna, tungviktsutsikter Jared Andersson och Haney har provat det med varandra.

Haney är dock inte ensam då han har sin pappa på sin sida. Detta leder till några frågor, vad är nötköttet mellan dem och hur fick Haneys pappa sin sons rygg? Låt oss ta reda på.

Bill Haney ägnar sig åt Devin Haney vs Jared Anderson nötkött

Haney tävlar i divisionen lättvikt och superlättvikt. Samtidigt är Anderson en genomgående tungviktare. Man kan vara nyfiken på varför de två biffar med varandra. Under helgen kom Haneys rival, Shakur Stevenson hade sin kamp med Edwin Delos Santos. Men många, inklusive Haney, tyckte inte att hans prestation var imponerande.

Därefter tog Haney skott på Stevenson. Men det stämde inte bra med tungviktaren. Som svar hotade han lättviktaren och bad honom att behålla samma energi personligen. 25-åringens pappa ville dock inte låta det glida. Medan han hade några stödord för honom, hävdade Bill Haney att hans son skulle slå tungviktaren. På sin Instagram-berättelse sa han, “Min son skulle slå yo soft a*s upp 1 mot 1 och du en tungviktare som pratar tufft.”

Det är säkert att säga att Bill Haney har sin sons rygg. Mitt i dessa fientliga kommentarer, bara nyligen, var Haney instämmande med “The Real Big Baby.” Ta reda på vad som gick ner.

Haney och Anderson i samförstånd

Det bör nämnas att inte alla interaktioner mellan dem har varit fientliga. Nyligen tog Anderson till X för att håna sina kritiker och hur vissa människor spenderar mycket tid på att försvara främlingar. Haney var överens med honom och gjorde det uppenbart. På X bad han folk att bry sig om sina egna saker och twittrade: “Håll dig borta från en vuxen man snällhet,”

Läs mer: Den verkliga anledningen till att polisen arresterade Jared Anderson, här är allt du behöver veta om den tungviktiga knockoutartisten

Å ena sidan har Anderson några fientliga ord, och å andra sidan ger Haney stöd. Mitt i detta debacle är vi nyfikna på att veta, vad tycker du om deras interaktioner online? Dessutom, vad är dina tankar och åsikter om Bill Haneys stränga varning? Dela med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär