Thursday, November 30, 2023
HemWrestling"My Name Is Dick Hammerbush": John Cena berättade en gång hur han...

“My Name Is Dick Hammerbush”: John Cena berättade en gång hur han ödmjukt startade en gigantisk karriär

Företagets ansikte utåt under lång tid, John Cena, är en av de mest välkända superstjärnorna i branschen. Innan Cena blev proffsbrottare var Cena en kroppsbyggare. Men efter en misslyckad kroppsbyggarkarriär gick han in i proffsbrottningens land.

John Cena har haft en lysande karriär och har vunnit runt 16 världsmästerskap. Alltid en main-event artist, han har ofta hamnat i högprofilerade fejder. Han hade imponerande mikrofonkunskaper och en utmärkt, som alla tillsammans har hjälpt honom att glänsa som proffsbrottare.

WWE- och proffsbrottare använder ofta en gimmick och ett påhittat namn för sin karriär och sina matcher. Detta hjälper dem i ett bättre berättande och hjälper dem också att få kontakt med fansen mer. Under en intervju med Wired fick Cena en relaterad fråga.

Ett fan frågade Cena om hur brottare kommer från sitt brottningsnamn, vilket han svarade kvickt på.

Cena uppgav att valet av hans namn var en komplex och svår process. Han sa, “Du ser att namnet John Cena inte är mitt riktiga namn. Jag heter Dick Hammerbush och det är ett mycket svårt regeringsnamn att använda på grund av den konnotation det ger. Så när de tänkte på ett falskt namn tänkte de på John Cena.”

Han uppgav vidare att det var ett enkelt namn, och han använde det för att han kände sig kopplad till namnet. Han sa: “Helt enkelt, åtta tecken två stavelser. Kasta några trumpeter bakom den, det bara fungerar. Varför använder jag inte Dick Hammerbush? För det är inte den jag är. Jag är John Cena.”

Cena är en 16-faldig världsmästare och är oavgjord med Ric Flair.

Kommer John Cena att återvända till WrestleMania 39?

2022 var det enda året som John Cena inte hade en enda match i WWE. WrestleMania 39 närmar sig dock och det ryktas kraftigt att Cena är med i den. Även om ingenting har bekräftats, är allt fortfarande ett rykte.

YouTube Sensation och WWE Superstar Logan Paul är också i strid om att ha en match mot John Cena på WrestleMania 39. I de tre matcher som Paul har haft i sin karriär har han inte gjort en enda av dem besviken.

Paul har alltid ställt upp med höga prestationer och utmärkta matcher och har redan blivit en favorit bland fansen.

Men utan att något är bekräftat är Cenas match på WrestleMania 39 fortfarande ifrågasatt.

RELATED ARTICLES

Mest populär