Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuilding"My Mom Will Shoot": Arnold Schwarzenegger gav Dwayne Johnson en varning för...

“My Mom Will Shoot”: Arnold Schwarzenegger gav Dwayne Johnson en varning för hans uttalande om rivalitet med Sylvester Stallone 2021.

Dwayne Johnson har blivit en massiv actionstjärna under det senaste decenniet. Hans filmer tjänar hundratals miljoner i kassan. Johnson sa dock att det inte skulle vara möjligt utan Arnold Schwarzenegger och Sylvester Stallone. 2021 talade “The Rock” om att lösa den urgamla debatten kring Schwarzenegger och Stallones rivalitet.

Under 80- och 90-talen delade Arnold och Sly en ikonisk rivalitet. Paret låste horn vid varje tillfälle att överträffa varandra. Men årtionden senare, när Dwayne talade om att lösa den långvariga debatten om vem som är den bästa actionikonen, lämnade Arnold en rolig varning på sitt Instagram-inlägg.

Arnold Schwarzenegger tipsar roligt om varför han är bättre

Den 7 april 2021 gick Johnson till Instagram för att marknadsföra sin show Young Rock, som sänds på NBC. Han delade ett klipp från det då kommande avsnittet och rubricerade inlägget: “IKVÄLL på #YoungRock löser jag den mest kraftfulla frågan av ALLA ACTION HERO-frågor… STALLONE eller SCHWARZENEGGER? 💪🏾💥” Han taggade också Hollywood-actionikonerna.

Medan Stallone inte kommenterade Johnsons inlägg, lämnade Arnold en rolig kommentar med en dold referens. “Jag kunde inte ha bett om en större stjärna och en bättre man att stå på mina axlar”, skrev Arnold. Arnold sa också att den decennier gamla debatten måste upphöra. Han och Sly har lagt sina meningsskiljaktigheter åt sidan och har blivit goda vänner.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dwayne Johnson (@therock)

Men Arnold antydde också roligt att han var den bättre actionstjärnan. “När det gäller Stallone eller Schwarzenegger-frågan har jag fått det så min tid”, skrev Arnold. “Jag måste säga att det måste sluta, annars kommer min mamma att skjuta”, skrev actionikonen.

De sista orden i Arnolds kommentar refererade till Stallones ökända film, “Stopp! Eller min mamma skjuter”. Arnold avslöjade en gång hur han lurade Stallone att spela huvudpersonen i filmen eftersom han visste att den skulle misslyckas i biljettkassan. Inte nog med att filmen misslyckades, utan Stallone fick också ett gyllene hallonpris för den sämsta skådespelaren.

Dwayne Johnson är tacksam för ikonerna som banade väg

Medan han skrev om att lösa den decennier gamla debatten om vem som är den bästa actionstjärnan, glömde Dwayne Johnson inte att visa sin tacksamhet till Arnie och Sly. “Sly och Arnold var MINA HJÄLTAR under uppväxten och jag kommer för alltid att vara TACKSAM mot dem”, skrev Dwayne. Johnson nämnde också att duon stöttade honom när han först bröt sig in i Hollywood.

Den tidigare WWE-brottaren sa att Arnold Schwarzenegger och Sylvester Stallone alltid kommer att vara “KINGS 👑”. “Jag fick bara vara den lyckliga SOB de välkomnade att stå på sina axlar”, skrev Johnson.

Arnie och Sly har blivit nära vänner. Kroppsbyggarikonen kunde dock inte låta bli att göra lite skoj åt sin gamla rival.

RELATED ARTICLES

Mest populär