Saturday, December 2, 2023
HemBasketball"My Mama Can't Even...": Shaquille O'Neal, som är rädd för sin egen...

“My Mama Can’t Even…”: Shaquille O’Neal, som är rädd för sin egen livvakts “höger händer”, blottar sina ilskaproblem

Shaquille O’Neal står på en gigantisk höjd av 7 fot1 och tittar på hans kroppsbyggnad skulle någon säga att han inte behöver något skydd. Den store Aristoteles är dock känd för att ha ilskaproblem på banan. Los Angeles Lakers-legenden tror dock att när han blir arg finns det bara en enda person i Amerika som kan lugna ner honom. Och den personen är inte hans mamma.

Shaq sa en gång att han bara fruktar två “högerhänder”, den ena var hans fars. Och den andra var Jerome Crawfords. Crawford var Shaqs säkerhetskoordinator. De pratade första gången 1998 när Shaq var polis. Och de har varit tillsammans sedan den dagen. Dessutom hänvisar Shaq till honom som “farbror Jerome” av kärlek och respekt.

Shaq talade en gång om sin farbror Jerome. Han sa “Det är bara en kille som kan lugna mig. Det är farbror Jerome. Han känner mig, han hjälpte till att uppfostra mig, han förstår mig. Han är den enda som när jag kommer till tio. Ingen annan i Amerika, min mamma kan inte ens få mig till noll.”

Under tiden talade Crawford också om Shaqs ilska. Han sa, “Shaq gillade inte att förlora. Han kommer in, river sönder saker, vänder på borden. I de matcherna, när han först åkte till LA, närhelst laget förlorade, var fokus alltid Shaq. Det är mycket vikt att bära. Men det är därför de betalade honom de stora pengarna, antar jag.

Det skulle verkligen vara ett hårt jobb att kontrollera Hall of Famer-centret i ett tillstånd av ilska. Och Shaq visste att det inte var en tårta för att lugna ner honom. Det var därför han anställde Crawford.

Andra livvakter från Shaquille O’Neal

Jerome Crawford är 6’3 tum lång och väger 250 pund. Därför var han nästan en fot kortare än Shaquille O’Neal. Men han gjorde ett bra jobb med Shaq.

Det finns en annan säkerhetspersonal som Shaq hade anställt som hade lyckats säkra den store mannens respekt. Adam Plant passar beskrivningen av hur Shaqs livvakt ska se ut. Plants höjd var 6’7ft och han vägde mer än Shaq.

Shaq var så imponerad av sitt arbete att han en gång gav Plant en shout-out på sin Instagram. Posten rekommenderade honom som en kompetent livvakt.

Visste du om Shaqs livvakter? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär