Saturday, January 28, 2023
HemTennisMulti-miljardär affärsman, som var värd för Rafael Nadal tidigare, tar in Juan...

Multi-miljardär affärsman, som var värd för Rafael Nadal tidigare, tar in Juan Martin del Potro för lite tennisspel på hans “Jungfruö”

Sir Richard Branson, namnet ringer verkligen en klocka i allas sinne. Grundaren av The Virgin Group är tillbaka igen med ‘Annual Necker Cup’. Och som alltid kommer den extravaganta turneringen att locka några stora namn i tennisvärlden. Tennisfans kommer förmodligen ihåg 2013 års upplaga av Necker Cup, där Rafael Nadal också var en del av denna överdådiga tennistävling.

Vilka spelare kommer att pryda årets upplaga av Necker Cup på miljardärens 74 hektar stora Necker Island?

Vasek Pospisil och Del Potro är redo för Necker Cup

Necker Cup har bekräftat närvaron av kanadensiska stjärnan Vasek Pospisil och den argentinske tennisspelaren Juan Martin del Potro för årets upplaga. “Världens mest exklusiva Tennis Pro-Am” är ett sexdagarsevenemang, där 16 WTA/ATP-spelare kopplas ihop med 16 amatörlag för välgörenhetsändamål. Förutom tennis har spelarna oftast sitt livs tid, då de njuter av affärsmagnaten och mångmiljardären Richard Bransons sällskap i hans extravaganta egendom.

DYK DYPARE

Pospisil gav en glimt av sin dag, kanadensaren och World No.99, “Vi var inte så upphetsade för att få @neckercup-titeln… ingen stor sak 😂😅. @mikekosloske🎾’s av stål och 3peat Champ!!”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Vasek Pospisil (@vasek.pospisil)

Medan Del Potro verkade lite mer fokuserad på att träna, när han postade en ögonblicksbild med Branson, där han sa: “Lindos momentos con mi amigo. 🏝️🚀🎾 ♟️ Quién creen que gano?”
(Trevliga stunder med min vän. 🏝️🚀🎾 ♟️ Vem tror du vann?) (med hjälp av google translate).

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Juan Martin del Potro (@delpotrojuan)

Eftersom dessa två spelare går ihop för välgörande ändamål kan man inte bortse från närvaron av en av de tre stora vid Necker Cups 2013 års upplaga. Blockbuster-samarbetet har säkert bidragit till en bättre vänskap mellan tennislegenden och affärsmagnaten.

När Rafael Nadal och Richard Branson delade banan vid Necker Cup 2013

Branson besökte en gång Rafael Nadal Tennis Academy i tennisikonens hemstad i Manacor, där han inte kunde låta bli att minnas tiden när de två delade banan; på självaste Billionaires “Jungfruön”. Dessutom var Rafa en del av det årets Necker Cup också.

Affärsmagnaten delade ett av ögonblicken som ledde fram till att Rafa slog sig ihop med honom mot paret Jimmy Buffet och Mike Bryan. Följaktligen överraskade inte resultaten någon, eftersom teamet Branson och Rafa vann tävlingen.

Vad tycker du om Branson och Nadal Connect? Låt oss veta.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär