Thursday, November 30, 2023
HemeSportsMrBeasts Squid Games-video kanske inte längre är hans dyraste video

MrBeasts Squid Games-video kanske inte längre är hans dyraste video

MrBeast nådde berömmelse på YouTube genom att ladda upp extravaganta videor i skalor som man inte hade föreställt sig tidigare. Han försöker alltid göra sig bättre och tänja på gränserna för sina videor. Samtidigt som han gör några av de mest underhållande videorna på plattformen, slutar han med att spendera ganska mycket pengar på dem. Som det var känt tidigare var Squid Games hittills hans dyraste video att producera. Men inte längre!

På MrBeasts officiella subreddit ställdes en fråga om hans dyraste video. Även om nästan varje video av MrBeast kommer med en hög produktionskostnad, var Squid-spelvideon den överlägset dyraste. Men en färsk kommentar till inlägget från hans personal sa att en ny video kostade laget mycket mer.

MrBeasts Africa well-video kostade mer än Squid Games

I hans senaste video ses MrBeast göra mer av det filantropiarbete som han är känd för. Han reste till Afrika och hjälpte underprivilegierade samhällen att få tillgång till dricksvatten. För detta grävde hans team 100 brunnar över länder i Afrika.

Kommentar
byu/Any-Shelter-4322 från diskussion
i MrBeast

Även om MrBeast tidigare uppgav att Squid Games-videon var den dyraste att göra, sade hans personals kommentar att grävning av brunnarna kan ha varit dyrare. tillhandahåller inte bara dricksvatten till en halv miljon människor i Afrika utan har också överraskningar för många barn i samhällena. Vid sidan av brunnarna donerade MrBeast också vattentankfartyg så att människorna kan lagra vattnet som skördas från underjorden. Den här videon har många fans över hela världen som hyllar Jimmy för att han hjälpt samhällen i nöd. Detta initiativ har varit en av de mest väldokumenterade formerna av välgörenhet som MrBeast har gjort.

Det här initiativet har fans som pratar om videon och det fantastiska jobb Jimmy gör genom att hjälpa människor. Även om youtubern tjänar pengar på videorna han lägger upp, är det hans regel att återinvestera alla pengar i kanalen som har fått honom så långt. Med över 200 miljoner människor som påverkas av hans handlingar, håller MrBeast på att bli en av de inflytelserika människorna globalt. Detta, tillsammans med hans filantropiska ansträngningar, inspirerar miljoner att skapa innehåll och arbeta för att förbättra mänskligheten.

RELATED ARTICLES

Mest populär