Sunday, December 10, 2023
HemeSportsMrBeast blir USA:s bästa YouTube-skapare, tack vare Willy Wonka Factory-videon

MrBeast blir USA:s bästa YouTube-skapare, tack vare Willy Wonka Factory-videon

Vi är inne i den sista månaden av 2022, och allt eftersom ritualen fortsätter har YouTube släppt listan över de 10 främsta USA-baserade kreatörerna på plattformen, som sammanfattar prestandan för det aktuella året. Och föga överraskande är Jimmy “MrBeast” Donaldson bland de 10 bästa amerikanska YouTube-skaparna tack vare hans Willy Wonka Chocolate Factory-video.

MrBeast är inget okänt namn för någon. Han är en 24-årig YouTuber från North Carolina, men han är den mest framstående innehållsskaparen på YouTube. Donaldson har över 114 miljoner prenumeranter på den röda plattformen och är känd för sina extravaganta videor, där han är värd för galna utmaningar eller över-the-top giveaways.

MrBeast är den främsta amerikanska innehållsskaparen

YouTube släppte nyligen en lista som avslöjar de bästa skaparna, videorna och breakouts från USA. Och det skulle vara omöjligt för MrBeast att inte komma in i gruppen. 24-åringen kan anses vara en av de mest framgångsrika kreatörerna från Amerika i år.

Listan som avslöjade de 10 bästa trendvideorna visade att MrBeast var på femte plats. Hans video “I Built Willy Wonka’s Chocolate Factory!” var också den femte mest populära YouTube-videon. Donaldson släppte den här videon den 5 juni och den har för närvarande över 127 miljoner tittare och 4,8 miljoner gilla-markeringar.

Videorna som lyckades överträffa Donaldson var Technoblades känslomässiga meddelande som spelades in av hans far, Guardians ocensurerade klipp av Will Smith och Chris Rock-incidenten vid Oscarsgalan, Dreams episka ansiktsavslöjande och den häpnadsväckande halvtidsshowen i NFL.

Jimmy kan ha missat topplaceringen på listan över trendiga videoklipp, men han har hamnat på listan över Top Creators från Amerika. Han tog första platsen på denna lista för tredje året i rad. Denna prestation blir mer förtjänt eftersom han nyligen också blev den mest prenumererade individuella YouTuber, och gick om PewDiePie.

Jimmy Donaldson kan bli Årets skapare

Förutom listan över de bästa skaparna i USA, kan MrBeast också bli årets skapare snart. YouTube kommer snart att stå värd för den 12:e upplagan av Streamy Awards den 4 december. Donaldson nominerades tillsammans med Addison Rae, Logan Paul, Dream och Airrack för utmärkelsen Årets skapare.

Den 24-årige rekordbrytaren är också favorit att vinna detta hedervärda pris. Om han gör det skulle det också vara hans tredje raka Streamy-pris för Årets skapare.

Vad är dina tankar om vem som kommer att välja detta prestigefyllda YouTube-pris? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär