Wednesday, February 28, 2024
HemUfcMöt Julia Kukharchuk – Manel Kapes fru: Vet allt om UFC flugviktspartner,...

Möt Julia Kukharchuk – Manel Kapes fru: Vet allt om UFC flugviktspartner, barn och familj

Manel Kape är en av de mest anmärkningsvärda stigande stjärnorna i UFC:s flugviktsdivision. För närvarande rankad #6, den angolansk-portugisiska fightern fick framträdande plats efter ett verbalt utbyte med Israel Adesanya. Förutom sin intressanta karaktär har Kape ett imponerande MMA-rekord på 19 vinster och 6 förluster.

Amerikas favoritvideo idag

Till skillnad från många andra UFC-stjärnor gillar Kape att hålla sitt familjeliv väldigt personligt för honom. Under lång tid bekräftade inga källor hans civilstånd. Men nyligen fick världen veta om hans fru och barn.

Manel Kapes fru Julia Kukharchuk

Julia Kukharchuk är Manel Kapes fru. Mycket lite är känt om UFC-mästarens bättre hälft. I december 2022 såg MMA-världen Kape omfamna sin fru och dotter efter en imponerande seger på UFC Vegas 66.

Den kvällen stod han inför David Dvořák och vann via ett enhälligt beslut. Detta gav honom en möjlighet att slåss vid UFC 293-evenemanget senare 2023. Efter hans seger gratulerade Kapes familj honom när han gick ut ur buren. Detaljer om Kukharchuks yrke och parets äktenskapsdatum är inte tillgängliga för närvarande.

Fru Kape har inte heller någon nämnvärd närvaro på sociala medier. Även om fans definitivt skulle vilja veta mer om Kapes personliga liv, är detta all tillgänglig information om hans fru Julia Kukharchuk för tillfället.

Har Manel Kape barn?

Svaret på denna fråga är ja. Den stigande UFC-stjärnan är far till en dotter, som också var med på bursidan på UFC Vegas 66. Dessutom lade Kape upp en bild med sin dotter för några månader sedan. Instagram-inlägget åtföljdes av ett kort men ändå effektfullt meddelande.

“Mitt bränsle”, skrev han. Bilden fick kärlek och stöd från UFC-stjärnans fans. Vidare är flugviktskämpens nuvarande Instagram-profilbild med hans dotter.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Manel StarBoy Kape (@manelkape)

Nu ska han slåss i en revansch mot Matheus Nicolau på UFC Fight Night 234, den 13 januari 2024. Senast dessa två fighters delade UFC-buren fick Nicolau överlägset Kape och besegrade honom med ett delat beslut.

Fansen är glada över att se den Angolafödda fightern gå in i oktagonen igen. Det är också möjligt att hans fru och dotter kan delta i evenemanget för att stödja honom. Kommer Kape att vinna den 13 januari? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär