Friday, February 3, 2023
HemGolfMöt Jessica Kordas framgångsrika mäklarman som en gång själv var golfspelare

Möt Jessica Kordas framgångsrika mäklarman som en gång själv var golfspelare

Bakom varje framgångsrik personlighet ligger deras partner som ständigt stöd. LPGA-proffset, Jessica Korda, har det stödet i form av sin man, Johnny DelPrete. LPGA-proffset började sin professionella resa 2010. Korda tävlade i United States Junior Solheim Cup. Hon vann även South Atlantic Amateur 2010 efter att hon rankade T19 i sin US Open-debut.

De mångåriga dejtande paren utbytte sina löften på The Pelican Club i Jupiter, Florida i december 2021. Endast utvalda nära vänner kunde bevittna magin. Listan inkluderade Alison Lee, Sophia Popov och Jodi Ewart. Och självklart var även Kordas kära syskon, Sebastian Korda och LPGA-stjärnan, Nelly Korda, med på bröllopet. Nelly var värd och välkomnade alla gäster.

Paret delade sin bild på Instagram och gjorde alla fascinerade. De knöt ett evigt band den 12/11/2021. Gästerna och golfstjärnorna som deltog i bröllopet delade med sig av värdefulla bilder från ceremonin i sina Instagram-berättelser.

Vem är Jessica Kordas mystiska make?

Paret DelPrete bor lyckligt i en herrgård på Jupiter Island – en barriärö vid kusten i Martin och Palm Beach counties, Florida, USA. Johnny DelPrete, Jessica Kordas man, är en amerikansk licensierad mäklare. Han har arbetat som internationell fastighetsspecialist för Nest Seekers i över ett år. Men innan han började på Nest Seekers arbetade han som fastighetsmäklare på Illustrated Properties.

Inte många vet, men DelPrete var också en golfspelare innan han vände sin karriär mot fastigheter. Enligt hans LinkedIn-sida var han ett PGA-proffs från 2011 till 2017. DelPrete är 6 fot 1 tum lång, och enligt Bleacher Report visade de honom i åtta Web.com Tour-evenemang. Alla ägde rum mellan 2012 och 2014.

Enligt en biografi för Web.com golftouren har DelPretes bakgrund många fakta om hans liv som var okända. Han älskar att göra puttar på hål 18. Den före detta golfaren har ett favorithål på green, och han blir glad när han puttar på det. Ytterligare ett okänt faktum var att DelPrete älskade kort. Ja, den tidigare mäklaren reste aldrig utan en kortlek.

Han är inte bara en golffanatiker eller en fastighetsmäklare. Hans stora intresse för film gjorde att han blev Wedding Crashers som hans favoritfilm. Däremot uppskattade han tv-program som Prison Break och Breaking Bad. Och favoritlistan inkluderar även Taylor Swift, italiensk mat och Prag.

De okända fakta om DelPrete

Enligt Bleacher Report har Kordas man nämnt ett universitet på sin LinkedIn-profil. Florida-infödingen gick på University of Louisville och University of Mississippi innan han valde golf och blev proffs 2010. Han är inte särskilt förtjust i sociala medieplattformar. På sitt Twitter-handtag pratade han mest om golf och andra sporter; dock har han inte skrivit sedan 2016. Däremot kan du hitta honom aktiv på Instagram i affärssyfte.

2013 var uppvisningen av ett otroligt förtroende mellan paret. Korda sparkade sin caddie mitt under turneringen, och gissa vem som ersatte honom? Ja, det var hennes dåvarande pojkvän DelPrete. Enligt Bleacher Report förbättrades Kordas spel efter att hennes pojkvän gick med henne från galleriet och överraskade alla. Hela dramat uppgavs dock som en tv-sideshow.

Alla har ett mörkt förflutet, och det har även Kordas man. Det mest chockerande faktumet med DelPrete var hans koppling till Floridas prostitution och människohandel. De arresterade honom en fredagsmorgon i februari 2019, tillsammans med andra stora namn. Martin County Sheriff’s Department har fullständiga detaljer om hans arrestering. Han nekade dock till anklagelserna.

Vad tycker du om DelPrete och Korda? Gör de ett bra par?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär