Sunday, December 10, 2023
HemGolfMöt den enda golfaren som finns med i Forbes eftertraktade lista över...

Möt den enda golfaren som finns med i Forbes eftertraktade lista över 30 under 30 år 2023

Forbes är en välkänd amerikansk affärstidning. Nyligen släppte den mycket eftertraktade tidningen sina 30 under 30-listor för 2023. Överraskande nog kunde bara en professionell golfare klara sig. Men frågan uppstår, vem är den lyckliga spelaren?

Golf, som sport, är känd för att vara elitistisk på många sätt. Den har också begränsad tillgänglighet och kostar betydligt högre. Det är dock inte alla som är inblandade i golfvärlden som får stora summor i betalt. Golf rullar ut plånböckerna för spelare baserat på deras prestationer. Så tydligt tjänar toppspelare mycket mer än andra. Penningfrågorna blir ännu mer komplicerade när det kommer till damgolf.

Denna berömda golfstjärna tog sig till Forbes 30 Under 30 List

Forbes släppte nyligen sin efterlängtade 30 under 30-lista för det kommande året. Konceptet bakom detsamma kvarstår att de 30 högst tjänande personerna väljs från flera områden under 30 år för att lyfta fram de högsta inkomsterna inom olika områden.

Endast en proffsgolfare tog sig till listan som utfärdades för 2023. Den här berömda representanten för golfsamhället på Forbes-listan var ingen mindre än Scottie Scheffler.

Scheffler har gjort en förmögenhet på golf det senaste året. Enligt Forbes, “Scottie Scheffler sköt till nummer 1 i golfvärldens ranking.. satte ett rekord för ordinarie säsong för officiella intäkter på banan på drygt 14 miljoner dollar och en rekommendation på 12 miljoner dollar under de senaste 12 månaderna.”

Scheffler är på toppen av sin karriär, både professionellt och ekonomiskt. Proffsgolfaren verkar bli bättre för varje dag. Hans skicklighet och ansträngningar förblir helt klart inte okända, vilket tydligt framgår av Forbes senaste ranking.

Endast golfspelare på Forbes-listan väljer minimalism som en livsstil

Även efter att hans inkomster skjutit i höjden till miljontals dollar, var den tidigare världens nr. 1 golfare värdesätter minimalism i sin kärna. Detta har visats i hans vardagliga val flera gånger tidigare.

Scheffler väljer fortfarande att köra tillbaka sin gamla Chevy Suburban från sina dagar på college. Tydligen var Chevyn en gåva från Schefflers pappa, Scott Scheffler under hans dagar på University of Texas och proffsgolfaren uppskattar det fortfarande lika mycket.

Även efter att ha haft alla resurser i världen för att få de bästa bilarna som finns väljer Scottie att värdera känslor framför lyx. Hans minimalistiska sätt att leva är verkligen inspiration för fans.

Vad tycker du om Scotties senaste vinst? Dela dina åsikter i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär