Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerMöt Aleksandar Mitrovics fru Kristina Janjic - Dyk djupt in i deras...

Möt Aleksandar Mitrovics fru Kristina Janjic – Dyk djupt in i deras kärlekshistoria

Medan Cristiano Ronaldo har dykt upp som affischpojken av Saudi Pro Leaguedet är en man som har hyllats med sina fantastiska prestationer. Al Hilal stjärnan Aleksander Mitrovic har tagit ligan med storm den här säsongen. Den serbiske anfallaren skjuter på alla cylindrar och samlar in 25 mål från 27 matcher i alla tävlingar. Medan spelaren har njutit av sin tid på planen verkar det som om han har vant sig vid livet i Saudiarabien tillsammans med sin långvariga partner och fru, Christian Janjic.

Duon har varit tillsammans i snart tio år. De två knöt knutar tillbaka 2021 och går starkt i sin relation. Medan Mitrovic har gjort sig ett namn på planen, är hans fru inte långt efter.

Vem är Kristina Janjic: Life, Career and Net Worth

Kristina Janjic är en trettioårig påverkan på sociala medier. Janjic kickstartade sin karriär som modell och arbetade tillsammans med olika märken. Hon träffade Mitrovic redan 2014. Trots att de är två år äldre än fotbollsstjärnan har de två en fantastisk kemi med varandra. Janjic föddes den 20 april 1992 i Serbien. Modellen sedan barndomen har velat komma in som modell och har uppnått sin dröm de senaste åren.

Den serbiska influencern arbetar för närvarande tillsammans med flera varumärken och marknadsför dem på sina sociala medier. Hon har för närvarande respektfulla 53,4k följare på Instagram. Enligt Celebritynetworth har Janjic ett nettovärde på 1,6 miljoner dollar.

Läs mer: 3 spelare som kan ersätta Neymar på Al Hilal efter skada tvingade brasiliansk exil

Aleksander Mitrovic och Kristina Janjic: En djupdykning i deras förhållande

Fotbollsmannen pratar sällan om sin relation. Trots att han varit tillsammans med sin partner i tio år, älskar Mitrovic att hålla ett blygsamt förhållningssätt när det kommer till hans förhållande. Paret knöt säcken under ett privat bröllop i Serbien 2021 med ett måttligt antal gäster.

Men innan deras trolovning fick de sitt första barn, Luka Mitrovic, redan 2016 innan de välkomnade sin dotter Nadja Mitrovic 2017.

Till skillnad från sin man delar Kristina ibland bilder på sin familj på sociala medier. Paret har njutit av sin tid i Saudiarabien efter Mitrovics flytt till Al Hilal förra året.

Inlägget Möt Aleksandar Mitrovics fru Kristina Janjic- Diving Deep Into Their Love Story dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär